brand logo

Arvid Nilsson - Keeping things together

Brandets historie starter tilbage i 1918, hvor 25-årige Arvid Nilsson grundlægger sit firma på Vesterbro i København. Han var tidligere rejst fra Skåne til København for at blive købmandslærling. Brandet har i dag mere end 100 års erfaring og er repræsenteret i Sverige, Norge og Danmark. Arvid Nilsson er en nordisk partner, der distribuerer fastgørelsesprodukter af høj kvalitet. Arvid Nilsson spænder over en række produktkategorier: Træ- og byggeskrue, Pladeskrue, Blindnitte, Bolt, møtrik, skive, Forankring og plugs samt Byggebeslag.

Arvid Nilssons høje krav til kvalitet

Produkterne fra Arvid Nilsson er tilpasset til hårdt nordisk klima, og brandets høje krav til kvalitet gennemsyrer hele sortimentet. De høje krav til kvalitet afspejles også i deres kvalitetsstyringssystem, som er tredjepartscertificeret med ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001. Fra gipsskruer og selvskærende skruer til fastgørelse, som holder vindkraftværker sammen. Uanset projekt, stort som småt, har Arvid Nilsson den fastgørelse, du har brug for. 

Forankring og plugs fra Arvid Nilsson

I sortimentet fra brandet findes et bredt udvalg af forankring og plugs til både let og tung fastgørelse. Produkterne kan bruges til montering i både massive og porøse materialer, natursten og gipsplader. Ved tung fastgørelse i beton er det vigtigt at anvende de rigtige produkter, der er godkendt til materialet. Fra Arvid Nilsson findes produkter, der er godkendt til både revnet beton og ikke revnet beton, så hvis du skal i gang med betonarbejde, så bør du tage et kig på udvalget fra Arvid Nilsson.

Arvid Nilssons arbejde mod en bæredygtig fremtid

Virksomheden tager et stort miljøansvar og ønsker at bidrage til en bæredygtig udvikling. Det er en naturlig del af virksomheden og deres CSR-arbejde. Miljøansvaret indebærer, at de altid følger miljølovgivningen, der hvor de arbejder, samtidig med, at de stræber efter at udvikle mere energieffektive, klimatilpassede og ressourcebesparende produkter og tjenester.

En prisvindende emballage i verdensklasse

Af tiltag i den bæredygtige retning har Arvid Nilsson blandt andet valgt at udfase plast i deres emballage. Som erstatning har de lanceret Arvid Nilsson Miljøboks, som er en miljøvenlig emballage, der fungerer lige så godt som plast, men som ud fra det bæredygtige perspektiv er meget bedre. Miljøboksen er fremstillet i karton, som er produceret af den svenske skovindustri. Den unikke konstruktion gør, at vand og fugt ikke kan trænge ind i kartonen. En lamineret overflade gør emballagen vandtæt, men samtidig genanvendelig som papir. Emballagen er genlukkelig og tåler al slags vejr i mindst en uge. Desuden er den let at komprimere, når den er færdiganvendt og optager derfor betydeligt mindre plads på byggepladsen end en færdiganvendt plastemballage.

Miljøboksen blev først kåret som den bedste i Skandinavien og senere hen i verden! Arvid Nilsson har nemlig vundet Worldstar, verdensmesterskabet i emballage, med deres miljøvenlige emballage.

Vi glæder os til at se dig i Carl Ras!

Hos Carl Ras er vi specialister i værktøj og udstyr til den professionelle håndværker, og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber det dyreste udstyr, men at du køber det rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.