brand logo

Assa Abloy

Assa Abloy Opening Solutions (kendt som Ruko), designer og udvikler nytænkende låseløsninger og sikkerhedsprodukter og er førende på markedet for sikkerhedsløsninger til både private og erhvervskunder. Assa Abloy er kendt som de mest innovative i branchen. Hos Carl Ras er vi førende i næsten alt fra Assa Abloy og sortimentet tæller op mod 1500 varer, så du går ikke forgæves.

Artikler

Navneskifte fra Ruko til Assa Abloy

De danske håndværkere kender bedst til navnet Ruko, der har været en del af Assa Abloy-koncernen i mere end 20 år, og har haft Assa Abloy som en del af logonavnet i mere end 10 år. Processen er fortsat, og Ruko skiftede navn til Assa Abloy Opening Solutions Denmark A/S d. 1. november 2018. Dermed hedder de varer, som mange kender som Ruko-produkter, Assa Abloy i stedet.

Om Assa Abloy Opening Solutions Denmark

Døre og åbninger er en integreret del af enhver bygning: De hjælper med at regulere strømmen af mennesker og varer, samtidig med at det sikres, at kravene til beskyttelse af personlige oplysninger, sikkerhed og klimakontrol, er opfyldt. Assa Abloy designer og udvikler mekaniske, elektromekaniske og elektroniske låseløsninger, sikkerheds- og branddøre, samt tilbehør, der balancerer form og funktion - og disse produkter sælger vi hos Carl Ras.

Åbningsløsninger til alle behov

Ved at kombinere vores ekspertise inden for lokale standarder med Assa Abloys globale viden og tilbud, er vi i stand til at specificere døråbningsløsninger, der opfylder ethvert projekts unikke behov. Vi hjælper interessenter i hele byggeprojektets livscyklus med at bidrage til effektivt design, opbygning og eftermontering af kompatible døråbningsløsninger til bygninger af alle størrelser og funktioner. 

Specialisten indenfor låsesystemer

Hos Carl Ras tilbyder vi en grundig service indenfor udvidelse eller udarbejdelse af låsesystemer. Som specialister i låsesystemer og -beslag kan vi derfor vejlede dig i dybden, når det drejer sig om at finde de helt rette løsninger med Assa Abloy låsesystemer. Med egne låsespecialister, en projektafdeling og eksterne konsulenter kommer vi gerne til dig, når du har brug for det. Se mere i denne artikel om Carl Ras låseservice

Assa Abloy forbedrer den arkitektoniske vision

Arkitekter dedikerer deres liv til skabelsen af smukke og funktionelle rum, folk kan bo og arbejde i. Assa Abloy er stolte af deres bestræbelser på at understøtte den arkitektoniske vision med en række produkter, der sømløst og diskret kan integreres med enhver dør og indgå i både historiske og nutidige byggedesigns, samtidig med at bygningens funktion og effektivitet respekteres og understøttes.

Stort sortiment hos Carl Ras

Med et komplet sortiment på henved 1.500 varer, så går du ikke forgæves. I sortimentet finder du bl.a. et stort udvalg i dørbeslag bl.a. blindrosetter, blindskilte, afstandsringe, slutblik, møbellåse, cylinderlåse, cylinderfjeder, cylinderringe, fallelåse, dørlukkere, kamstykker og langskilte. Du finder også Assa Abloys dørautomatik, elektroniske adgangssystemer bl.a. SmartAir-systemet, låsesystemer og et væld af tilbehør. Kort sagt har vi næsten alt fra Assa Abloy,

Hos Carl Ras er vi specialister i værktøj og udstyr til den professionelle håndværker og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber det dyreste udstyr, men at du køber det rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.