brand logo

BLUE ELECTRIC - El, belysning og varme

BLUE ELECTRIC er udviklet, produceret og distribueret af DVA, Dansk Værktøj Agentur. DVA blev etableret i 2003 og har fokus på professionel kvalitet, værdi for pengene og bæredygtige løsninger. BLUE ELECTRIC omfatter forskellige serier af arbejdslamper på 230V og batteri, udendørs LED-strips og kædearmaturer, varmeblæsere, kabeltromler samt kabelsæt og andet el-udstyr. Serien udvides løbende med nye produkter, der lever op til kravene og forventningerne fra den professionelle håndværker.

Stort udvalg af kvalitetsprodukter

BLUE ELECTRIC betyder kvalitetsprodukter inden for el, belysning og varme og tilbyder alt fra kabeltromler til varmeblæsere. Hos Carl Ras finder du både kabeltromler, varmeblæsere, Inspektionskameraer, projektører og standere til lamper fra BLUE ELECTRIC.

Hold varmen med BLUE ELECTRIC

I udvalget fra BLUE ELECTRIC finder du forskellige varmeblæsere med forskellig kapacitet med alt fra 2 til 9 kW. 9 kW-modellen er udstyret med en overophedningssikring, for din sikkerhed. Fælles for varmeblæserne er den karakteristiske blå farve og den gode kvalitet.

Det gode samarbejde sikrer håndværkere de bedste produkter

Samarbejdet med forhandlere som Carl Ras er vigtigt for netop at kunne sikre håndværkerne de bedste produkter til løsning af opgaverne, uanset om håndværkeren har brug for en energirigtig lampe med mange lumen pr watt, et vejrbestandigt produkt med den rette IP-klasse, eller en miljørigtig håndlygte med flere genopladninger end konventionelle lygter.

Vi glæder os til at se dig i Carl Ras!

Hos Carl Ras er vi specialister i værktøj og udstyr til den professionelle håndværker, og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber det dyreste udstyr, men at du køber det rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.