brand logo

Blum – beslag og hængsler af bedste kvalitet

Blum er en meget innovativ virksomhed som går forrest, når det kommer til teknologi inden for hængsler på møbler. Blandt andet er Blum kendt for innovative teknologier - elektriske som mekaniske - til skabe så man ikke behøver håndtag. De famøse Blum hængsler er dog det område, hvor virksomheden for alvor excellerer.

Artikler

Blum – beslag og hængsler af bedste kvalitet

Virksomheden Blum blev stiftet den 1. marts 1952 i Østrig af Julius Blum. Det første produkt der blev langet over disken var en hestesko. Sidenhen specialiserede Blum sig inden for hængsler og beslag til skabe, kommoder og andre møbler.

I 1965 gik Blum ud over sine landegrænser og begyndte herved at eksportere til andre europæiske nationer. 

Blum er i dag en meget innovativ virksomhed som går forrest, når det kommer til teknologi inden for hængsler på møbler. Blandt andet er Blum kendt for innovative teknologier - elektriske som mekaniske - til skabe så man ikke behøver håndtag. De famøse Blum hængsler er dog det område, hvor virksomheden for alvor excellerer. 

 

Blum hos Carl Ras

Hos Carl Ras har vi en del produkter fra Blum. Vores sortiment består dog primært af Blum's kerneprodukt - hængsler. I vores Blum-sortiment har vi således mange forskellige slags hængler, men vi har eksempelvis også åbningssystemer, dyvler, monteringsplader, dækkapper, boreskabeloner og meget andet.

Se nærmere på vores store sortiment fra Blum og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til et produkt eller lignende.