d line

Kvalitetsprodukter fra d line - eksklusive greb og tilbehør.

Ingen resultater

Sorter efter

d line

d line er et førende dansk designmærke, der udformer og håndlaver arkitektonisk hardware, sanitærartikler og løsninger, der holder.

d line har lige fra starten arbejdet ud fra devicen, at de bedste ideer er dem, som er svaret på et behov. Dette startede i 1960'erne, da den danske designer Knud Holscher arbejdede under Arne Jacobsen på St Catherine's College i Oxford. Det var hans behov for høj kvalitet, i en koordineret linje af arkitektoniske produkter i rustfri stål, der førte ham til at designe den.

I 1971 blev de første produkter lanceret som d-line - de omfattede to dørhåndtag eller dørgren, Ø14 mm U og L. Deres perfekte harmoni kom fra skarpt bøjede sektioner, der opretholdt radius i deres tværsnit.

Siden da har vi fortsat med at skabe varige produkter i nye kategorier og gennem nye designsamarbejder. Som et resultat gør de arkitekter og brugere, der vælger vores produkter, det, fordi det er enkle, pålidelige og  innovative totalløsninger - præcis som på Holschers originale problem, da han arbejdede på St Catherine's College. Et perfekt sæt af beslag til værelser, der skal være perfekt afbalanceret i de praktiske detaljer. Til de rum, hvor de bruges, giver de en følelse af enhed - de er ofte sidste hånd, men alligevel er de aldrig blot en eftertanke.

Hos Carl Ras finder du et stort udvalg i produkter fra d line. Hvis du har bruge for assistance til at vælge det rigtige produkt eller spørgsmål til deres funktionalitet mv., så er vores callcenter klar til at svare.