Dafa

Specialiserede produkter og løsninger, der tætner, dæmper og beskytter.

164Varer

Forrige

Side 1 af 4

Næste

Sorter efter

Dafa - EPDM strimmel

Dafa

49980905

EPDM strimmel 74 mm 30m

Dafa EPDM strimmel. Lister til plane Eternit facadeplader....
  • Indhold74 mm
  • FarveSort
  • Kode311800074
Pris Ekskl. moms
922,00 DKK /Rulle
1 stk på lager online

DAFA - de næsten usynlige linjer, som er med til at udrette mirakler

Hos DAFA er vi eksperter i specialiserede produkter og løsninger, der tætner, dæmper og beskytter. Med kompromisløs kvalitet, konstant innovation og tæt samarbejde med kunderne bidrager DAFA til succesfulde projekter i brancher, hvor opmærksomhed på detaljerne er forskellen på succes og fiasko.

Vores erfaring dækker tre fjerdedele af et århundrede, og vores globale supply chain betyder, at vi kan levere effektivt og konkurrencedygtigt over hele verden.

Kort om DAFA

DAFA er en familieejet virksomhed, som blev grundlagt i 1939 af Børge Norby. Den daværende fremstilling og montering af bronzetætningslister har udviklet sig til produktion af produkter i skum, gummi og plastmaterialer til byggeri, industri og vindenergi, som eksempelvis pakninger, fugebånd, lyd- og vibrationsdæmpende løsninger.

Efter etablering og opkøb af datterselskaber i udlandet beskæftiger DAFA gruppen samlet ca. 350 medarbejdere fordelt på tre kontinenter og i otte lande, med produktion i Danmark, Italien, Polen og Kina.

DAFA’s målsætning er at udvikle bæredygtige løsninger, som tætner, dæmper og beskytter. Vores mål er, at vores kunder altid får øget værdi gennem samarbejde med DAFA.

Carl Ras har udvalgt det bedste

Carl Ras går ikke på kompromis med kvaliteten og har derfor udvalgt en del af DAFA’s sortiment til byggeriet; Airstop DiFoil, Ecofoil og Profoil dampspærre, dampspærretape, rørkrave, folieklæber, Dafaflex og Illmod fugebånd, Alucom glaslister, Aqua Stop bundtrin, tætningslister, butyltape, butylbånd, Hi-tack tape, Q-Ion tætningslister, vindspærre og meget mere. Kommer du forbi vores butikker kan Carl Ras også rådgive dig om det rette valg til din byggeopgave lige som Carl Ras har sortimentet online, hvis du vil researche mere inden, du køber.