brand logo

Ellen - værktøj og arbejdsredskaber

Ellen blev grundlagt for over 70 år siden og med deres mange års erfaring, skaber de holdbare og bæredygtige løsninger til træksikre, lufttætte og sikre situationer omkring vinduer og døre. I samarbejde med deres kunder udvikler de innovative løsninger til markedet. Ellen udvider deres position på det europæiske marked og opererer i 23 lande. Med hovedkontor i Holland og datterselskaber i Frankrig og Tyskland har de en ambition om at fortsætte succesen og at vokse rentabelt. Ellens produktion ligger i Roden, Holland, hvorfra der produceres og leveres omkring 1500 forskellige dør- og vinduesartikler til hele Europa

Artikler

Automatiske dørtætningslister med mange fordele

Ellen udvikler og producerer løsninger for trækfrie, lydisolerende og sikre tilstande omkring vinduer og døre. I udvalget findes forskellige automatiske dørtætningslister afhængigt af, hvilken slags den skal bruges til. Fælles for dem er, at de er yderst pålidelige, i et holdbart materiale og så kommer de med en certificering for lydisolering, samt røg- og brandsikring i op til 90 minutter. I udvalget kan du finde lister af høj kvalitet, der er testet til at kunne åbne og lukke 1.000.000 gange.

Med Ellen får du ikke fingeren i klemmen

Sikkerhed er et vigtigt aspekt, særligt inden for erhverv, der har med børn at gøre. Men også på skoler, hospitaler og hjem for ældre, hvor sikkerhed kræver konstant opmærksomhed. Sikkerhedsstyring har fokus på at undgå fysiske uheld – hvad end det omhandler fald, forbrændinger eller få en finger i klemme i døren: forebyggelse er bedre end behandling af skade. Netop derfor har Ellen udviklet den ultimative professionelle løsning mod at få fingre i klemme. Solide og flotte profiler, der er blevet testet i henhold til BS-EN 16654 and NEN 8624 og bidrager til et sikkert miljø.

Tætningslister til enhver opgave

I udvalget fra Ellen findes forskellige tætningslister til forskellige opgaver. I sortimentet kan du finde dørtætningslister, der kan anvendes på både inder- og ydersiden af døren, og som er beregnet til at forhindre træk fra under døren. Du kan også finde tætningslister beregnet til henholdsvis vindues- og dørkarmen.

Vi ses i Carl Ras!

Ellens kerneværdier social ansvarlighed, kvalitet, innovation, partnerskab og ambition, stemmer godt overnes med vores værdier i Carl Ras. Vi er derfor glade for at have et stort udbud af Ellens produkter.

Hos Carl Ras er vi specialister i værktøj og udstyr til den professionelle håndværker, og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber det dyreste udstyr, men at du køber det rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.