brand logo

ESAB - Elektriska Svetsnings-Aktiebolaget

I 1904 grundlagde den svenske ingeniør Oscar Kjellberg Elektriska Svetsnings-Aktiebolaget, der i daglig tale kaldes ESAB. Siden 1904 har virksomheden opfundet, udviklet og produceret et hav af produkter, der i dag har gjort dem til verdensleder inden for produktion af svejse- og skæreudstyr, samt forbrugsmaterialer, til mere end 140 lande.

Færre fejl og bedre og svejsekvalitet med ESAB

Automatiserede svejsesystemer fra ESAB øger rejsehastigheden og aflejringen, reducerer fejl og forbedrer svejsekvaliteten og ensartetheden. Sammenlignet med manuel svejsning, bevæger de automatiserede systemer sig hurtigere og de behøves ikke stoppe undervejs.

Mekaniserede skæresystemer

Fra ESAB finder du mekaniserede skæresystemer til højpræcision plasma-, oxybrændstof- og vandstråleskæring, samt skråskæring, hulskæring, plasmamærkning, boring og meget mere.

Personlige værnemidler

ESAB PPE tilbyder sikkerhedsudstyr til alt fra gnister, flyvende genstande, varme, svejserøg og skadeligt UV/infrarødt lys og andre miljøfarer forbundet med svejsning, slibning og skæring.

Vi glæder os til at se dig i Carl Ras!

Hos Carl Ras er vi specialister i værktøj og udstyr til den professionelle håndværker, og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber det dyreste udstyr, men at du køber det rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.