brand logo

Eurotec - tyske specialister i fastgørelse

Eurotec GmbH er en mellemstor tysk virksomhed, der blev grundlagt i 1999. Eurotec udvikler, producerer og sælger befæstigelsesprodukter til byggebranchen. Produkterne er målrettet træforarbejdning, terrassekonstruktion og fastgørelse til tage og facader. Navnlig skruer udgør langt størstedelen af sortimentet og derfor kan du finde et stort udvalg i Carl Ras’ store udvalg indenfor befæstigelse.

Eurotec er specialister i fastgørelse

Med fabrik i Hagen, Tyskland, har Eurotec siden 2013 selv stået for fabrikationen af en stor del af den samlede produktion, der eksporteres til resten af Europa. Produktionen omfatter blandt andet specialskruer som KonstruX-fuldgevindskruer og Topduo tagskruer.

Skruer til ethvert formål!

Eurotec er leveringsdygtig i skruer til de fleste opgaver og hos Carl Ras har vi i sortimentet spånpladeskruer, justerskruer, afstandsskruer, montageskruer, tætningsskruer, betonkarmsskruer for blot at nævne et udpluk. Vores specialister står klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige skruer til dit næste projekt. 

Værktøj til terassemontering

Står du og skal montere en terasse er Eurotec ikke til at komme udenom. Her finder du et bredt udvalg af bl.a. forhøjerringe, kiler, klodser, adaptere til terassesokler, stolpebærere, afstandslister og meget mere.

Carl Ras hjælper dig videre

Hos Carl Ras er vi specialister i værktøj og udstyr til den professionelle håndværker og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber det dyreste udstyr, men at du køber det rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.