brand logo

Expandet

Expandet er en stolt og danskejet virksomhed, der igennem flere årtier har været markedsledende inden for fastgørelse i beton, let beton, porebeton, mursten og gips. Hos Carl Ras fører vi et stort sortiment af plugs, skruer og tilbehør fra Expandet til alle størrelser af befæstigelsesopgaver.  

Expandet er hovedleverandør af befæstigelse

Expandet er et dansk mærke, der i 1955 var pioner med introduktionen af plast plugs. Siden da har de holdt fokus og produktudviklet, så de i dag tilbyder et omfattende produktsortiment, der passer til markedet. Produktionen af produkterne foregår på Expandets fabrik i Græsted, Nordsjælland, hvor de har over 4000 m2. De har stort fokus på at levere produkter i højeste kvalitet og produkterne kan findes hos mere end 450 forhandlere i Danmark, herunder hos os i Carl Ras. Hos os vil du med stor sandsynlighed støde ind i Expandet, hvis du skal have fat i et produkt indenfor befæstigelse, for de er nemlig vores hovedleverandører, indenfor denne produktkategori!

Spånskuer i høj kvalitet

I Carl Ras har vi et stort sortiment af Expandets spånskruer. I vores udvalg kan du finde V2 spånskruen, der er markant bedre i trykimprægneret træ, end lignende overfladebehandlede skruer, der egner sig til udendørs brug. Grundet Expandet Ceramic-Dual overfladen, har spånskruen forbedret holdbarhed i udendørs materialer og er 100% rustfri efter 1000 timers salttågetest.

Klar til at bygge terrasse med CAMO

Expandet leverer også produkter til terrassen med brandet CAMO, som de har overtaget den samlede distribution af i Danmark, Færøerne og Island. CAMO laver produkter indenfor terrasseområdet og har udviklet et smart system til skjult montage af terrassebrædder. Deres produkter og systemer er meget brugervenlige og bidrager til en nem montage uden synlige skruehuller. Derudover er det designet ergonomisk korrekt, så det bliver nemt for dig at lægge terrassegulv. Så hvis du mangler produkter til at bygge terrasse, er det værd at tage et kig på vores udvalg fra Expandet og CAMO, da du kan finde alt fra terrasseskruer til monteringsværktøj.

Expandet udbyder en bred vifte af produkter

I vores sortiment fra Expandet kan du blandt andet finde plugs, klæbemasse, dubler, skruer, tilbehør, bor, forsænkere, fastgørelse og meget mere. Fælles for udvalget er, at det består af kvalitetsprodukter i højeste kvalitet. Gå på opdagelse i hele sortimentet her.

Vi ses i Carl Ras!

Hos Carl Ras er vi specialister i værktøj og udstyr til den professionelle håndværker, og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber det dyreste udstyr, men at du køber det rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.