brand logo

fischer – Set up strong for tomorrow

fischer blev grundlagt i 1948 og har siden da leveret befæstigelsesløsninger af den højeste kvalitet og sikkerhed til hele verden. I dag er fischer a/s en af de førende leverandører af befæstigelsesmaterialer på det danske marked. De tilbyder et stort udvalg af bl.a. nylondybler, stålankre, skruer og kemisk forankring til ”gør-det-selv” manden, den professionelle bruger og specialprodukter til projektopgaver.

FIS V Zero – den universelle mørtel uden faresymboler

Med dens innovative opskrift er FIS V Zero den første injektionsmørtel på markedet med Svanemærket og uden farlige stoffer, der ofte kræver godkendelsessymboler. Med FIS V Zero er du garanteret en sikker installation, der ikke kun sikrer dig selv, men også er med til at gøre byggeriet mere grønt.

DuoLine klarer enhver udfordring i hvilket som helst byggemateriale

Med DuoLine-serien får du en fastgørelsesløsning til enhver udfordring i hvilket som helst byggemateriale. Du finder blandt andet DuoPower, som er en universaldybel med topbelastninger i alle byggematerialer og til alle applikationer. Den tilpasser sig automatisk til byggematerialer og er derfor én løsning til alt. Dyblen vandt i 2018 en German Design Award for den intelligente kombination, der har gjort den stærkere og smartere.

UltraCut til den hurtige, sikre og enkle montering

UltraCut er den højtydende betonskrue, der giver dig en hurtig, sikker og enkel montering og som kommer med ETA-godkendelse i revnet og ikke-revnet beton. Skruens særlige savtænder skruer dybt ind i betonen og giver hurtig og dyb skæring, samt optimal universal anvendelse. De skærer sig hurtigt ind i byggematerialet – selv ved genanvendelse. Ved lodret installation er borhulsrensning ikke nødvendig.

GreenLine til fremtidens bæredygtige byggeri

GreenLine fra fischer er verdens første befæstigelsessortiment lavet primært af biobaserede råstoffer. Produktsortimentet er lavet af genanvendelige materialer og med omtanke for miljøet. Greenline er den grønne fastgørelsesløsning til dig, der gerne vil gøre byggeriet mere grønt, men beholde den stærke bæreevne som i almindelige plugs.

fischer har gennem årtier været aktive inden for miljøbeskyttelse med en lang række tiltag. Dette gør de, da de tager ansvar for at bevare et sundt miljø – også for de fremtidige generationer.

fischer – innovative solutions

Sammen med Carl Ras er fischer med til at forny og sikre fremtidens byggeri med innovative produktlinjer, der konstant udvikler og supporterer de professionelles behov.

fischer har i mere end 70 år leveret de stærkeste fastgørelsesløsninger til de professionelle håndværkere i alt fra plugs, stålankre, skruer og injektionsmørtel.

Og det hele kan findes lige her i Carl Ras’ store sortiment.

Vi ses i Carl Ras!

Hos Carl Ras er vi specialister i værktøj og udstyr til den professionelle håndværker, og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber det dyreste udstyr, men at du køber det rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.