brand logo

HKSDK - Verdens bedste sikkerhedssko

HKSDK har siden 1994 specialiseret sig i at udvikle og producere sikkerhedssko af høj kvalitet og overlegen komfort til det danske og skandinaviske marked. Det har resulteret i, at de i dag er et af de mest populære brands i Danmark.

HKSDK sætter en ære i at producere sikkerhedssko, der er komfortable og funktionelle på samme tid. De udvikler hele tiden og opdaterer løbende deres modeller. De producerer altid i de bedste materialer på markedet og går aldrig på kompromis med komforten. Hele deres program er udviklet med bred skandinavisk pasform og tilpasset nordiske fødder.

Sikkerhedssko med komfort ud over det sædvanlige

HKSDK er af den overbevisning, at sikkerhedssko skal være lige så komfortable som almindelige sko, og de har derfor benyttet os af det smarte AIR-system, som ved hjælp af integrerede luftbobler resulterer i lavere vægt, høj fleksibilitet og effektiv stødabsorbering som opretholdes i hele skoens levetid. De har ligeledes udstyret deres sikkerhedssko med KLIMAZONE indlægssål, som modvirker svedige fødder. Alle sikkerhedsskoene er godkendt efter europæiske standarder.

Lette sikkerhedssko i høj kvalitet

HKSDK arbejder ud fra den grundtanke, at de skal producere smarte og lette sikkerhedssko, der også er de bedste og mest behagelige sikkerhedssko på markedet. Med denne grundtanke i baghovedet, udvikler sig sig konstant for at forbedre teknologien og designet bag deres i forvejen bedste sikkerhedssko. De har i den forbindelse for øje, hvordan de kan gøre deres lette sikkerhedssko endnu bedre, og det gør de ved at følge med tidens tendenser og øge kundernes brugeroplevelse. Letvægts sikkerhedssko er vejen frem, hvis du er på udkig efter kvalitetsfodtøj - uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Arbejdssko uden sikkerhed

Hvis det er smarte arbejdssko uden sikkerhed, du er på udkig efter, så har HKSDK også noget for dig! Deres arbejdssko uden sikkerhed er lette, varme-resistente op til 150 grader, antistatiske, skridsikre og resistente over for olie, syre og benzin. Med arbejdssko uden sikkerhed fra HKSDK får du altså både komfort, funktionalitet og design samlet i én sko. 

Sikkerhed og luft til fødderne på én og samme tid

Hvis du har brug for ekstra luft til fødderne i de varme sommermåneder, men ikke vil gå på kompromis med sikkerheden, så skal du tage et kig på sikkerhedssandalerne fra HKSDK. De er kendetegnet ved komfort, fleksibilitet og sikkerhed. Sandalerne tilpasser sig automatisk dine fødder, så du får den absolut bedst mulige støtte og kan bevæge dig ubesværet rundt på arbejdspladsen eller i hjemmet. En sikkerhedssandal fra HKSDK fås i tre forskellige varianter: Z2, R2 og H2. De har hver især deres egne unikke kendetegn og fordele, men fælles for dem alle er, at de tilbyder komfort, fleksibilitet og sikkerhed.

Vinterstøvler og sikkerhedsstøvler samlet i en

Med sikkerhedsstøvlerne fra HKSDK får du både maksimal beskyttelse og komfort. Støvlerne beskytter, varmer og stødabsorberer samtidig med, at de er skridfaste, hvilket udgør den perfekte sikkerhedsstøvle til de kolde vintermåneder. Sikkerhedsstøvlerne er testet i Norge og Grønland for at sikre, at de kan klare selv de mest ekstreme vejrtyper.

Carl Ras hjælper dig videre

Hos Carl Ras er vi specialister i værktøj og udstyr til den professionelle håndværker og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber det dyreste udstyr, men at du køber det rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.