brand logo

Hultafors

Hultafors startede tilbage i 1883, da Karl-Hilmer Johansson Kollén designede det, vi i dag kender over hele verden som tommestokken. Siden da har de brugt 130 år på at udvikle og fremstille innovativt værktøj, der er til at stole på i enhver situation. Deres udvalg består af pålideligt håndværktøj til at måle, opmærke, skære, slå og nivellere med samt koben og brækstænger. Virksomhedens passion er at tilbyde professionelle brugere den bedst mulige funktionalitet, sikkerhed, beskyttelse og effektivitet på arbejdspladsen.

Artikler

En bæredygtig standard

Hultafors arbejder løbende med forbedringer for at reducere omkostningerne, forbedre deres forretning og i sidste ende opfylde kundernes behov og overgå deres forventninger. For dem handler bæredygtighed lige så meget om det sociale aspekt som det miljømæssige. Ved at udvise socialt og miljømæssigt ansvar opbygger de både deres kultur og forretning på lang sigt, så kunderne kan stole på deres produkter som handlinger

Hultafors sikrer at alt står i vater

I sortimentet fra Hultafors finder du forskellige måleinstrumenter og herunder vaterpas, så du altid kan finde lige hva’ der passer til dine behov.

Hvis du leder efter vaterpassens Rolls-Royce, så skal du tage et kig på Hultafors’ MST 180. Det er det mest følsomme vaterpas, der gør, at du kan arbejde super præcist. Det måler med en nøjagtighed på ± 0,3 mm og har en følsomhed på 1 mm/m, hvilket gør det, at det er op til ti gange så følsomt som et normalt vaterpas. Det har en robust aluminimumsprofil, er modstandsdygtigt overfor temperaturændringer og har slagfaste og UB-bestandige bloklibeller.

Hultafors HV og PV er to vaterpas-serier til professionel brug. De giver tydelig og nem aflæsning med slagfaste bloklibeller til både vandret og lodret aflæsning. Hver libelle har en forstørrelseslinse og selvlysende reflektor, der gør det lettere at aflæse i dårlige lysforhold. Hultafors HV har en timeglasformet profil, der giver et nemt og komfortabelt greb, mens PV har en boksformet profil, der er ekstra stærk og robust.

I sortimentet kan du også finde et intelligent, kompakt, multifunktionelt og digitalt lommevaterpas. Her får du et vaterpas, en vinkelmåler og en hældningsmåler samlet i et produkt. Produktet kan bruges i mange miljøer grundet det automatisk roterende, baggrundsbelyste skærm og den v-rillede magnetiske base. Det kan med fordel kombineres med virksomhedens Measures-app, for at vise produktets fulde potentiale.

Prisvindende håndsav

Hultafors har et stort udvalg af save. Hultafors – håndsav HBX har en unik bladbeskyttelse, der er nem at tage af og på med en hånd, hvilket er en af grundende til, at den blev tildelt Red Dot Award 2015. Saven har et hærdet 1 mm tykt savblad, som er slebet med en unik 3-faset slibemetode, hvilket gør saven ekstremt effektiv og stabil, samtidig med, at den sikrer pæne rene snit. Den 3-fasede slibning betyder, at tænderne er slebet i tre forskellige vinkler, hvilket gør saven mere effektiv, så der skal bruges mindre kraft for at opnå præcise præcisionssnit.

Præcise målinger med Hultafors

Båndmål fra Hultafors har alt det, en håndværker leder efter, da de har den højeste præcision på markedet, har fremragende ergonomi, smarte funktioner og robuste kapsler. I sortimentet findes tre forskellige modeller:

  • Hultafors BT er et robust båndmål med en gummiendekrog, der ikke efterlader mærker på følsomme overflader
  • Hultafors SL er slank og nem at have i lommen
  • Hultafors PR tilbyder ergonomisk design og smarte funktioner.

I 2017 var de tre modeller de eneste på markedet, hvis præcision var certificeret iht. EU-klasse I.

Udforsk sortimentet fra Hultafors hos Carl Ras!

Hos Carl Ras er vi specialister i værktøj og udstyr til den professionelle håndværker, og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber det dyreste udstyr, men at du køber det rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.