brand logo

IPA - Danmarks største beslagfabrik

A/S J. Petersens Beslagfabrik, eller IPA, som de hedder i daglig tale, blev grundlagt i 1869 og er i dag en af Nordens markedsledende beslagproducenter og -leverandører til bl.a. byggebranchen, vindues- og dørproduktion og alle grene af industrien, som har behov for beslag og metalvarer. IPA’s produktion ligger i Nibe, hvor der laves kvalitetsbeslag, hængsler og andre metalvarer. De producerer over 6 millioner beslag og hængsler hvert år, og de eksporterer til hele verden.

Vindues- og dørbeslag fra en producent, der forstår din branche

IPA har gennem tiden produceret mere end 30 millioner beslag til døre- og vinduesindustrien, så de kender branchens behov godt. Med virksomhedens danske produktion garanterer de god kvalitet. IPA’s sortiment bliver hele tiden udviklet og tilpasset, så udbuddet hænger sammen med brugernes efterspørgsel.

IPA har et stort udvalg af dørbeslag og tilbehør, herunder låse, greb og skinner til montering på forskellige dørtyper. Hvis du mangler beslag og tilbehør til samling, montering og sikring af vinduer, så bør du også tage et kig på udvalget fra IPA. Her kan du finde alt fra vinduesbeslag til tyverisikring, og produkterne fås i forskellige udgaver, materialer og størrelser.

Alle de hængsler og møbelbeslag du skal bruge

I udvalget fra IPA kan du finde forskellige møbelbeslag til både samling, ophæng og lignende. I denne kategori finder du blandt andet de populære hægtebeslag og frakkekroge. Fra IPA finder du også et stort udvalg af hængsler, der fungerer til forskellige formål. Af disse kan særligt vinkelhængsler, skabshængsler og dørhængsler, der findes i forskellige farver og med og uden figurknopper, fremhæves.

IPA’s udvalg af paskviler og låse

I sortimentet fra IPA kan du finde forskellige paskviler, herunder vinduespaskviler, kolvepaskviler og rullepaskviler. Derudover finder du også det rette tilbehør til paskviler som blik, forlænger og overdel. Ved monteringen af en paskvil ønsker du måske også at montere en lås og dette ønske løser IPA også. De udbyder nemlig forskellige låse, hvor du blandt andet kan finde toiletlåse og tungelåse.

Ses vi i Carl Ras?

Hos Carl Ras er vi specialister i værktøj og udstyr til den professionelle håndværker, og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber det dyreste udstyr, men at du køber det rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.