brand logo

Knudsen Kilen - Det sikre valg

Knudsen kilen er førende inden for kiler, afstandsklodser og andre støbte plastemner til byggebranchen. De er en moderne virksomhed, som ikke kun støber plastemner, men også vejleder og rådgiver arkitekter, gulvlæggere, tømrere, trælastfolk og mange flere i trinlyd, bæreevne, materialevalg og byggepladsbesigtigelse under arbejdets udførelse. Knudsen Kilen er en 100 % danskejet virksomhed, som er et søsterselskab til Knudsen Plast. Grundstenen til Knudsen Kilen blev lagt allerede i slutningen af 1960’erne, da tømrerformand Johannes Knudsen opfandt den navnkundige Knudsen Kile til erstatning af træ, mursten og andre opklodsningsmetoder.

Knudsen Kilens mange produkter

Knudsen Kilen har et bredt udvalg til enhver opgave i byggeriet, lige fra Styreklodser til fin opretning, K-Klods 6T justerbrikker der kan klare en belastning på 6 tons og er uundværlig til tunge nivelleringsopgaver, samt kilesystemer til gulvopklodsning, K-Mur beslag til isætning af vinduer, og opretning af spær med vores unikke K-Klods 45 justerbrik.

Spærtræ, nem og hurtig opretning

Knudsen Kilen lancerede i 2018 K-Klods 45 justerbrik, som er enestående og unik med en bredde på 45mm, der gør at den passer til alt høvlet 2” træ, og dermed er uundværlig til opretning af f.eks. spærtræ, Dermed kan man nemt og sikkert sætte vinkler på begge sider af spæret.

Gulvopklodsning til strøgulve med Kombi Max

Knudsen Kilen er ekspert på opklodsning af strøgulve, og har markedets bedste produkter i deres Kombi Max serie, hvor du med enkelte produkter kan opklodse strøgulve fra 50 mm til 313 mm til underkant af strø. Dermed sparer du tid på arbejdet, og får en opbygning der ikke giver problemer. Ud over deres gode gulvopklodsning, rådgiver og vejleder de også i selve opbygningen - hvordan gøres det rigtigt, hvor meget kan det bære og hvor stor er dynamikken i gulvet, når det er lagt.

Trinlyd

Til deres serie af gulvopklodsningsprodukter har de en lang række trinlydsdæmpende muligheder i trinlydskiler samt trinlydsbrikker til Kombi og Kombi Max systemet. Knudsen Kilen er de eneste på markedet, der har kiler med fastmonteret trinlydsbrik, og de kan dokumentere, at de med deres produkter, er medvirkende til, at trinlydsniveauet kan sænkes med mere end 11 dB. Trinlydskilerne benyttes ofte ved renovering af ældre etageejendomme hvor opklodsningshøjden er meget lav.

De kan også med deres akkrediterede trinlydstest på Kombi Lyddæmper, der i sig selv, dokumenteret dæmper 4 dB, ofte bringe et nybyggeri op i en bedre lydklasse. Kombi og Kombi Max systemerne som ofte bruges i nybyggerier med høj opklodsningshøjde, kan sammen med Kombi Lyddæmper som regel give en bedre trinlydsdæmpning end det er påkrævet i bygningsreglementet.

Som et alternativ findes Kombi Lyddæmper Light, som stadig vil overholde bygningsreglementet i de fleste tilfælde.

Knudsen Terrassesystem

Knudsen Terrassesystem er er nyt system til opklodsning af terrasser på tagpap, fliser og stabilgrus. Den flade, trykudlignende sål sikrer stabilitet og sikker opklodsning, selv på ujævne flader.

Terrassesålen er den eneste på markedet over de Ø150 mm der forskrives i Træinfomations Træhåndbog, når man skal lave terrasser på tagpap.

Med Knudsen Terrassesystem kan du opklodse din terrasse i en højde på 27-287 mm og købes i en praktisk emballage til 10 m2.

Ses vi i Carl Ras?

Hos Carl Ras er vi specialister i værktøj og udstyr til den professionelle håndværker, og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber det dyreste udstyr, men at du køber det rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.