brand logo

MC emballage - alt i emballage

MC emballage har handlet med industri- og transport emballage siden 1988. I dag er virksomheden markedsledende og danske virksomheders fortrukne leverandør. Med mere end 30 års erfaring i emballageindustrien, så excellerer MC emballage med skræddersyet løsninger der både medtænker procesoptimering og miljøet. Det er blandt MC emballages fornemmeste opgave at give Carl Ras den bedst mulige emballeringsproces, således vi sammen sikrer luft og effektivitet i værdikæden.

Sort bælte i emballage

MC emballage står bag Danmarks største udvalg af emballage og med mere end 30 års erfaring, er de eksperter på området. MC emballage har et standard sortiment på mere end 3000 artikler, hvor du kan finde alt fra papkasser til afdækningsplast.

Skræddersyede emballageløsninger

I MC emballages standard sortiment, kan du blandt andet finde hegn og net samt afdækning i flere afskygninger. Hvis man ikke kan finde det, man søger, blandt MC emballages standardvarer, tilbyder de også specialiserede emballageløsninger. De ser evnen til at skræddersy emballageløsninger som deres største styrke.

Miljøet prioriteres højt

For MC emballage er miljøet højt på dagsordenen, og de går derfor meget op i, at deres emballage er let at affaldssortere og genanvende. Virksomheden tager ofte udgangspunkt i en værdikæde, der hedder: Erstat, Minimer, Genbrug og Brug igen, når de skal identificere den bedste emballage ud fra et bæredygtigt synspunkt. Denne værdikæde bruger de også selv i deres papleverancer, der er lavet af genbrugspap.

Vi ses i Carl Ras!

Hos Carl Ras er vi specialister i værktøj og udstyr til den professionelle håndværker, og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber det dyreste udstyr, men at du køber det rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.