brand logo

New Balance sikkerhedsfodtøj

- et nyt ikon inden for sikkerhed

New Balance er et amerikansk firma med mere end 100 års erfaring i at designe, udvikle og producere perfekte løbe- og performancesko, og har i mange år - foruden et yndet valg blandt "amatør-motionister" - også været at finde i den absolutte top af eliteidræt på globalt plan.

Nu har det populære brand lanceret sikkerhedsfodtøj med alle de samme gode features tilsat et solidt lag af sikkerhed.

Prøv de nye New Balance sikkerhedssko i din lokale Carl Ras og oplev en sikkerhedssko, der ikke er som de andre.

New Balance sikkerhedsfodtøj - det bedste fra to verdener

I Carl Ras er vi stolte af nu at udvide vores sortiment inden for sikkerhedsfodtøj med hhv. New Balance sikkerhedssko og New Balance sikkerhedsstøvletter, som på mange måder vil være med til at sætte helt nye standarder og normer i forhold til, hvad man kan forvente af sit sikkerhedsfodtøj.

Du kender sikkert allerede brandet New Balance fra deres omfattende sortiment af løbesko og hverdags-sneakers i høj kvalitet der passer optimalt til din fod. Med det nye sortiment i sikkerhedsfodtøj, får du alt det, du kender fra deres løbesko tilføjet alle de nødvendige sikkerhedselementer. Så du får sikkerhedsfodtøj som er ultra let, har et højt komfortniveau, god fleksibilitet i slidstærke materialer og som sikrer dig mod skader på dine fødder ved selv tunge slag direkte på skoene.

Høj komfort og masser af teknologi  

New Balance går meget op i komfort og at deres sko passer optimalt til den der skal gå i dem. Derfor fås alle modeller i halve størrelser. Så skal du ikke gå på kompromis med pasformen.

Du får det mest ultimative arbejdsfodtøj der holder dig kørende dagen igennem, og som minimerer træthed og ubehag på de lange arbejdsdage. Komforten bliver kombineret med en masse teknologi og et gennemført, lækkert design. Alt dette tilsammen giver dig sikkerhedssko der ikke ligner eller føles som en sikkerhedssko! 

Højteknologisk sikkerhedsfodtøj

En del af hemmeligheden bag den høje komfort ligger i den teknologi New Balance anvender i deres sko. Af disse kan vi bl.a. nævne:

  • ACTEVA-mellemsålsteknologi: sålen der er kendt fra New Balance løbesko. Den giver stabil støtte og fleksibilitet.
  • NB Comfort Insert: støtte, stødabsorbering og fleksibilitet.
  • Letvægts gummi: ultra let og ultimativ holdbarhed.

Vi ses i Carl Ras!

Hos Carl Ras er vi specialister i udstyr til den professionelle håndværker, og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber det dyreste udstyr, men at du køber det rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.