brand logo

Nilfisk - en af verdens førende i professionelt rengøringsudstyr

Nilfisk er et dansk vartegn og er kendt for den høje kvalitet og bredde i rengøringsudstyr fra støvsugere til højtryksrensere og et væld af tilbehør. Udgangspunktet har altid været støvsugere, som Nilfisk har været kendt for siden 1910. Hos Carl Ras fører vi et bredt udvalg af Nilfisk produkter, så du er sikker på at finde den bedste løsning, der passer til dit projekt.

NYHED: Støvsuger AERO 26-2H PC til støvklasse H

Artikler

Nilfisk – Et dansk vartegn i mere end 100 år

Nilfisk er så dansk som det næsten kan blive. Virksomheden blev stiftet tilbage i 1906 af fabrikant Peder Andersen Fisker og værkfører Hans Marius Nielsen, dog under navnet ”Fisker & Nielsen”. Dengang producerede man elektromotorer, som senere skulle danne grundlag for en lang række produkter som f.eks. støvsugere, ventilatorer, forskellige typer værktøj og endda motorcykler (Nimbus). Dog var det først i 1910, at Nilfisk for alvor fik vind i sejlene, nemlig da de lancerede den første Nilfisk støvsuger.

Støvsugere i fokus

Støvsugerne blev udgangspunktet for Nilfisk, der stille og roligt udfasede al øvrig aktivitet for udelukkende at fokusere på deres støvsugere, og det var nok en meget klog beslutning. 44 år efter den første Nilfisk støvsuger så dagens lys, rundede firmaet en flot milepæl ved at have solgt 1 million støvsugere. 

Carl Ras fører et bredt udvalg af Nilfisk støvsugere til forskellige formål, og derudover finder du højtryksrensere og og et væld af tilbehør. Med andre ord dækker Nilfisk bredt, når det kommer til professionelt rengøringsudstyr. 

Nilfisks ”arbejdsheste” suger alt

For dig som professionel kan du stille høje krav til industristøvsugere fra Nilfisk. Du skal være opmærksom på nogle punkter, når du skal vælge den helt rigtige støvsuger til dit værksted: Skal den både suge tørt og vådt? Giver den en god arbejdsstilling? Kan du regulere den, og er slangen lang nok? Alle Nilfisk industristøvsugere kan tåle de grove opgaver og nogle kan endda suge vand op fra gulvet. Så hvorfor ikke slippe den løs på værkstedet eller på dit næste byggeprojekt?

Nilfisk’ højtryksrenser – din bedste ven

En højtryksrenser er et uundværlig værktøj på byggepladsen, når der skal renses og spules. Nilfisk har et bredt sortiment af højtryksrensere, koldtvandsrensere og hedtvandsrensere, der klarer professionelle afrensningsopgaver, uden at du får sved på panden.

Nilfisk på verdenskortet

Det var – som salgstallene indikerer – ikke kun i Danmark, at Nilfisk var (og er) populære. Produkterne kan findes i det meste af verden og især det Nordamerikanske marked har haft en stor indflydelse på Nilfisk. I dag er konkurrencen skærpet markant i forhold til tidligere, men det er ikke nødvendigvis en dårlig situation for Nilfisk – snarere tværtimod.

Mange har forsøgt at kopiere Nilfisks støvsugerteknologi, men ingen har rigtig formået at opnå samme resultat. Og i forhold til produktudvikling har en øget konkurrence blot betydet, at Nilfisk har fået øjnene op for nye teknologier, der har bidraget til en cementering af deres position i markedet – både i det private og professionelle segment.

Køb kvalitet fra Nilfisk hos Carl Ras

Hos Carl Ras finder du altid et stort udvalg af kvalitetsprodukter fra Nilfisk. Vi er specialister i værktøj og udstyr til den professionelle håndværker og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber det dyreste udstyr, men at du køber det rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.