brand logo

OS - Safetycenter

OS blev grundlagt i København i 1946 af Otto Schachner, hvor virksomheden begyndte at producere kvalitets arbejdshandsker i skind. I dag ligger virksomheden i Fredericia og rummer over 4000 m2 moderne lagerfaciliteter, samt afdelinger i både Sverige og Finland. OS Safetycenter er blandt de førende leverandører af personlige værnemidler og arbejdsbeklædning i Danmark samt i Norden.

Personlige værnemidler til alle opgaver

Ud fra visionen om at være den mest effektive og innovationsskabende leverandør, tilbyder OS i dag træning, rådgivning og uddannelse på højeste niveau indenfor hele kategorien, ligesom deres individuelle produktspecialister kan rådgive indenfor bl.a. faldsikring samt åndedrætsværn. Siden virksomhedens start har der været fokus på at producere innovative værnemidler, men hvor der dengang var fokus på arbejdshandsker, er der i dag et bredt udvalg inden for alle kategorier af værnemidler.

I samarbejde med Carl Ras er de såvel lokalt, regionalt samt på landsdækkende niveau, i stand til at løse alle opgaver indenfor personlige værnemidler – hurtigt, seriøst og sikkert!

OS har taget de grønne handsker på!

I udvalget fra OS kan du finde Think Green engangshandske. Handsken er fri for skadelige stoffer og meget hudvenlig at anvende. Handsken har dog ikke fået det grønne navn for ingenting. Den nedbrydes nemlig 25% i naturen på kun 45 dage og 55% på 90 dage, samtidig med, at emballagen er produceret af genbrugspap. Hos OS er de meget opmærksomme på emballage og dets indvirkning på miljøet. De pakker derfor deres produkter i genbrugelige materialer og efterstræber at genbruge alt emballage af hensyn til reduktionen af materialer, naturskadelige stoffer og tungmetaller.

Udover den grønne engangshandske, kan du finde adskillige andre typer handsker fra OS, både klassiske og grønne alternativer. I udvalget finder du blandt andet arbejdshandsker, vinterhandsker, svejsehandsker og mange flere!                                                                                              

Åndedrætsværn fra OS

I sortimentet fra OS finder du mange produkter inden for sikkerhed, herunder også forskellige åndedrætsværn, som er et personligt værnemiddel, der har til formål at beskytte mod skader på kroppen, der kan ske som følge af forurenet luft- eller iltmangel. Inden for åndedrætsværn kan du blandt andet finde helmasker, halvmasker samt forskellige støvmasker.

Stort udvalg hos Carl Ras

Hos Carl Ras har vi et stort udvalg af OS-produkter, og vi brænder for at hjælpe dig med at finde de varer, du har brug for. 

Hos Carl Ras er vi specialister i værktøj og udstyr til den professionelle håndværker og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber det dyreste udstyr, men at du køber det rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.