brand logo

Danske beslag i højeste kvalitet

PN Beslag producerer hængsler og beslag af høj kvalitet til bl.a. døre, låse, møbler og vinduer. Virksomheden blev grundlagt i 1877 af Peder Nielsen. Fabrikken er danskejet med produktion i Brønderslev og med mere end 140 års erfaring, ved de hvad de taler om. Hos Carl Ras kan du finde et stort udvalg af PN Beslags produkter indenfor befæstigelse og beslag.

PN Beslag tilbyder ”prima varer til moderate priser”

PN Beslags produktion har siden 1886 ligget i Brønderslev, hvor de producerer beslag til både industri og detail. Udover produktion og salg til det danske marked, eksporteres der også til det øvrige Skandinavien og Nordeuropa.

Grundlæggeren af PN Beslag, Peder Nielsens, ord: ”Det skal Stedse være min opgave at levere Dem prima varer til moderate priser.” har dannet grundlag for virksomhedens  nuværende mission og baggrund for deres målsætning.

Sorte kvalitetsbeslag i stilfuldt design

Hvis du synes, de klassiske beslag trænger til fornyelse, så bør du tage et kig på PN Beslags sortiment af sorte beslag, der giver dig et stilrent udtryk, uden at gå på kompromis holdbarhed og funktionalitet.

I sortimentet med sorte beslag finder du alt fra anverfer til vinduessøm, hvor fællesnævneren er det tidsløse sorte design og den høje kvalitet. Det gælder også hyldeknægte og bordbæringer. Produkterne findes i forskellige størrelser, så du kan finde præcis den, der passer til dit ønske og behov.

Det sorte design er perfekt til den moderne indretning, og vil derfor passe ind i mange hjem og arbejdspladser.

Sikringsbeslag med forskellige funktioner og fordele

I PN Beslags sortiment finder du forskellige sikringsbeslag af høj kvalitet, der er med til at sikre dit hjem. De forskellige sikringsbeslag i sortimentet, kan fås i flere farver.

PN Sikringsbeslag uden spærre

Sikringsbeslag uden spærre gør vinduet sværere at åbne udefra og kan sættes i hak, når du lufter ud i hjemmet.

PN Sikringsbeslag med spærre

Sikringsbeslag med spærre har samme fordele som beslaget uden spærre, men har derudover også den fordel, at det er godkendt som børnesikring. Det er forsynet med en ekstra sikker låsetap, der gør det endnu sværere for udefrakommende at liste et vindue eller en dør op.

Vi ses i Carl Ras!

Hos Carl Ras er vi specialister i værktøj og udstyr til den professionelle håndværker, og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber det dyreste udstyr, men at du køber det rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.