brand logo

Randi - dørgreb, sanitetsudstyr og bygningsbeslag

Randi er blandt Skandinaviens førende producenter og leverandører af dørgreb, sanitetsudstyr og bygningsbeslag og leverer kvalitetsprodukter i rustfrit stål og messing. Virksomhedens historie startede i 1878, hvor de første håndtag og beslag blev støbt i Randers. Med virksomhedens mange års erfaring og produkter i høj kvalitet og godt design, ved de hvad de snakker om. Du finder et stort sortiment af Randis produkter i Carl Ras.

 

Randi er synonym med stærke produktserier

Randi har et stort udvalg af en række stærke produktserier. De har forskellig anvendelse, ligger i differentierede prisniveauer. Virksomheden samarbejder med nogle af Nordens bedste og mest ansete arkitekter og designere og det kan tydeligt ses i produktserierne, der er designet af en række anerkendte arkitekter.

Randis designfilosofi har siden starten i 1878 været: Enkelhed og fleksibilitet. Filosofien går ud på at skabe den bedst tænkelige funktion, men et enkelt udtryk i det mest velegnede materiale.

Randis forskellige produktserier

Randi Line Design
Serien består af udvalgte produktserier, der er udviklet i tæt samarbejde med førende danske arkitekter.

Randi Line
Serien består af kvalitetsdørgreb og beslag i enkelt tidsløst design.

Cone
Serien tager udgangspunkt i den koniske form og er designet af CF Møller Architects.

Novo Line
Serien er designet af Friis & Moltke Design, og består af sanitetsprodukter i børstet rustfrit stål.

Classic Line
Serien er designet af arkitekter og som navnet antyder er designet klassisk og serien består af dørgreb og tilbehør i massiv poleret messing.

Line 18
Serien består af dørgreb og beslag i et enkelt og funktionelt design til gode priser. I denne serie findes også Line 18 Sanitet der består af sanitetsprodukter lavet i rustfrit stål og Line 18 sort.

Produkter fra CISA og ECO Schulte

Med CISA tilbyder Randi en række forskellige produkter, bl.a. hængelåse, i varierede designs og med forskellige tekniske egenskaber. Fælles for produkterne er, at de egner sig til bygninger, hvor der kommer mange mennesker.

Produkterne fra ECO Schulte tilbyder en perfekt kombination af sikkerhed og brugervenlighed. I et samspil mellem hængsler, lås, beslag og dørlukker betragtes døren som en helhed og der opnås maksimal sikkerhed og ideel åbne-/lukkefunktion.

Coupé dørgrebets særlige historie

Det ikoniske dørgreb blev oprindeligt produceret til togfabrikken Scandia i Randers. Det blev brugt på ydersiden af kupeerne, da det buede design gjorde, at passagerernes ærmer ikke hang fast, når de gik igennem de smalle passager i toget.

Dørgrebet produceres og sælges stadig den dag i dag, da designets enkelthed og fleksibilitet har medvirket til et tidløst produkt, der fortsat fungerer.

Randi anerkendes verden over

Randi produkterne er anerkendt af fagfolk over hele verden, for de æstetiske og tekniske kvaliteter og det skandinaviske design, der giver produkterne tidsløshed og elegance. Egenskaber, der passer til både moderne og klassisk arkitektur.


Vi ses i Carl Ras!

Hos Carl Ras er vi specialister i værktøj og udstyr til den professionelle håndværker, og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber det dyreste udstyr, men at du køber det rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.