brand logo

Simpson Strong-Tie

Simpson Strong-Ties historie kan dateres langt tilbage. Det første Simpson virksomhed blev grundlagt i 1914, Californien. I 1952 i Boulstrup, Danmark starter idémanden Niels Bendtsen som selvstændig, hvor han i 1964 får idéen til at producere beslag og skifter virksomhedens navn til BMF Bygningsbeslag A/S. I 2001 opkøber Simpson Strong-Tie BMF Bygningsbeslag, og den danske virksomhed bliver en del af et globalt samarbejde. I dag har Simpson Strong-Tie i over 60 år haft fokus på at skabe strukturelle produkter, der hjælper mennesker med at bygge sikre og stærkere hjem og bygninger. I Danmark produceres beslagene på egne produktionsanlæg i Boulstrup til store dele af den danske byggebranche.

Kunderne er vores chefer

Simpson Strong-Tie er verdens førende leverandør af bygningsbeslag til bærende trækonstruktioner. Med virksomhedens produkter og systemer, vil de gøre det muligt for mennesker over hele verden at bygge langt mere sikre og stærke konstruktioner. De vil producere så lokalt som muligt for at sikre, at deres produkter er tilgængelige og for at mindske den miljøbelastning, der er forbundet med import. De bruger huskerådet: ”Det er vores kunder, der er vores chefer”, og det gennemsyrer alt, hvad virksomheden gør.

Vindafstivningssystem fra Simpson Strong-Tie

Wind Secure® fra Simpson Strong-Tie er et vindafstivningssystem, der er udviklet til at effektivisere installationen. Beslagene er lavet så vindtrækbåndet kan monteres direkte på båndet, så man ikke skal bruge koblingsbeslag. Beslagene er udviklet til, at vinklen mellem vindtrækbåndet og spær/lægter er variabel, men inden for en optimal hældning på 30° og 60°. Det betyder, at man ikke kan montere båndet i en forkert vinkel. I systemet findes der blandt andet WSK1, der bruges til ubrudte tagflader og WSK2, der bruges til brudte tagflader. Begge systemer kan monteres både på over- og undersiden af spærene.

Vindtrækbånd med flere fordele

BAN 0,9 mm vindtrækbånd fra Simpson Strong-Tie er højstyrkebånd, der leveres i ruller af 25 eller 50 meter. Båndet er tyndere, betydeligt lettere og nemt at håndtere under montagen, men på grund af de patenterede ”Strong-holes” bevares styrken i båndet, så det har samme trækstyrke som deres velkendte 2,0 mm bånd.

Nyt og simpelt klik-system

Med Bandlock® Pro systemet kan vindtrækbånd samles og opstrammes med det simple patenterede klik-system. Det giver dig en hurtigere og betydeligt mere simpel installation end med møtrikker, bolte og splitter. Systemet bruges som koblingsbeslag mellem vindtrækbånd og Wind Secure® beslag. I serien kan også Bandlock® Pro BPTD sokkelanker findes, der bruges til at forankre tagkonstruktionen til en M12 gevindstang nedstøbt i soklen.

Vi ses i Carl Ras!

Hos Carl Ras er vi specialister i værktøj og udstyr til den professionelle håndværker, og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber det dyreste udstyr, men at du køber det rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.