brand logo

Soudal

Soudal er en belgisk familieejet koncern, der blev grundlagt af Vic Swerts i 1966 med hovedsæde i Turnhout. Koncernen er eksperter i tætningsmidler, klæbemidler og polyurethanskum og har udviklet sig til en international spiller i kemiske konstruktionsspecialiteter. I dag er koncernen den største uafhængige, europæiske producent af fugemasser, lim og polyurethanskum til professionel og privat brug.

Soudals arbejde med bæredygtighed

Soudal er førende i udviklingen af produkter til bæredygtige konstruktioner, som er sikre for mennesker og miljø. Et resultat af den mest moderne produktionsteknologi, energi, vandforbrug og reduktion af restaffald. Det er en selvfølge for virksomheden, at medarbejdernes velfærd også er prioriteret. I Soudals brede sortiment finder du en bred vifte af fugemasser, fugeskum, limprodukter og spartelmasser. 

Fix ALL

I FIX All serien fra Soudal finder du fem forskellige produkter:

FIX ALL FLEXI

Det perfekte produkt til dig, hvis du ønsker et produkt, der kan bruges som både fugemasse og lim under alle forhold. Produktet kan bruges alle steder, både inde og ude. Det er overmalbart umiddelbart efter tørring, også med vandbaserede malinger. Produktet er permanent fleksibel, hvilket betyder, at det er perfekt til at optage alle bevægelser i overfladen.

FIX ALL TURBO

Et produktet for dig, hvis du skal løse en hurtig limopgave, da den fixerer på kun 20 minutter og den endelige limstyrke opnås på 3 timer.

FIX ALL HIGH TACK 

Den perfekte lim under alle forhold – også på fugtige overflader.

FIX ALL X-TREME POWER

Udviklet til omgående limning af meget tunge materialer, helt uden understøtning. Produktet klarer belastninger på op til 250 km/m2 i omgående styrke.

FIX ALL CRYSTAL

Et produkt for dig, hvis du ønsker en fugelim med egenskaber som Flexi, men som er 100% klar. Produktet er godkendt til brug som fugemasse eller lim i køkkener.

Helårsskum fra Soudal

Hvis du står og mangler en god PU-skum, er det værd at tage et kig på Soudafoam Allseason PU-skum fra Souldal. Produktet er specielt udviklet til brug hele året og kan derfor bruges ved lave temperaturer, uden du skal være bange for, om det falder sammen. Det har en fremragende stabilitet, da produktet hverken klumper eller udvider sig.

Vi glæder os til at se dig i Carl Ras!

Hos Carl Ras er vi specialister i værktøj og udstyr til den professionelle håndværker, og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber det dyreste udstyr, men at du køber det rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.