brand logo

Stanley - MEASURE OF A PRO™

Siden 1843 har STANLEY® stolt tilbudt innovative værktøjsløsninger af høj kvalitet. I 170 år har STANLEY® produktionsekspertise gjort det muligt at levere den kvalitet, ydeevne og værdi, som deres kunder kræver. I over et århundrede har de opbygget en arv ved at producere noget af det mest kendte håndværktøj og solide opbevaringsprodukter i verden. Med overlegen kvalitet og konstant innovation er STANLEY® betroet af professionelle over hele kloden.

STANLEY - dem med den fremragende kvalitet

Amerikanske Stanley Work blev grundlagt i 1843 i delstaten Connecticut af Frederiks T. Stanley. Virksomheden var til at starte med en bolt- og dørbeslag virksomhed. Der blev således fremstillet blandt andet hængsler og bolte fra smedejern.

I 1857 grundlagde Frederiks fætter – Henry – firmaet Stanley Rule & Level. De to virksomheder endte så med at fusionere i 1920 for at realisere drømmen om at opnå endnu større ting.

Virksomheden Stanley har historisk set lavet noget af det mest nytænkende og nyttige værktøj verden har set. Den dag i dag er virksomheden stadig blandt de førende inden for håndværktøj. Dengang som nu er Stanleys store mission at producere værktøj af allerhøjeste kvalitet til hele verden.

STANLEY er stolt af sit ry for fremragende kvalitet. De er dedikerede til konstant at teste, designe og forbedre deres produkter for at sikre kvalitet og maksimal funktion. Det er vigtigt for dem at bevare omdømmet og være de bedste i verden til det, de laver, og hvad du forventer af et navn som STANLEY.

Solidt. Afprøvet og ægte. 

Til dig, der er villig til at få beskidte hænder for at yde mere.

Bliv knivskarp med STANLEY

Stanley® knive er lavet til dem, der er afhængige af deres værktøj fra solopgang til solnedgang. Når jobbet kræver knivskarp ydeevne, skal du stole på STANLEY.

Den ideele bordplade at have med på farten

STANLEY Savbukke er en ideel bordplade, når du arbejder, med indbyggede funktioner, der hjælper dig med at save og opbevare værktøj. Savbukkene er lette og nemme at transportere, hvilket gør dem nemme at tage med overalt. Komplet med en integreret værktøjsbakke, der hviler mellem savbukkens ben – når den åbnes, kan du placere dit værktøj på bakken, mens du arbejder.

Holdbare opbevaringsløsninger fra STANLEY

STANLEY® tilbyder et komplet sortiment af plast-, metal- og soft-udvalg af opbevaringsmuligheder og værktøjskasseløsninger. STANLEY værktøjskasser findes i forskellige størrelser og designs og er lavet af langtidsholdbare materialer. For at sikre deres holdbarhed er alle STANLEY® opbevaringsprodukter læsset ned og testet med en række vægte for at sikre, at hver opbevaringsløsning er fast, stærk og holdbar.

Stort udvalg hos Carl Ras

Hos Carl Ras er vi specialister i værktøj og udstyr til den professionelle håndværker og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber det dyreste udstyr, men at du køber det rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.