brand logo

Stroxx - det stærke brand til håndværkerne

Stroxx er en serie solidt og professionelt værktøj, udviklet i samarbejde med Carl Ras. Der er kælet for detaljerne og du er garanteret en høj kvalitet, på niveau med de mærkevarer du bruger dagligt, bare til en bedre pris. Sortimentet spænder bredt fra håndværktøk til arbejdslamper og sikkerhedsprodukter.

Artikler og videoer

Stroxx - professionelt kvalitetsværktøj 

Stroxx er et stærkt brand til håndværkere, der hver dag udfører deres arbejde med ”snilde, præcision og perfektion”. 

Carl Ras samarbejder om udviklingen af Stroxx-produkterne og kvalitetssikrer løbende de mange produkter for at garantere så høj standard som muligt. Med Stroxx får du en bred serie af professionelt værktøj, med samme høje kvalitet som på de mærkevarer, du ellers bruger. Prisen er dog noget bedre.

Bredt sortiment i konstant udvikling

Stroxx er et brand, der ikke står stille. Du finder et kæmpe udvalg der løbende udvides. Sortimentet spænder over en bred serie af håndværktøj for eksempel afbindingsjern, afisoleringstang, kombinationstang, sidebidetang, spidstang, stemmejernssæt, arbejdsknive, momentnøgle, ringgaffelnøgler, bits og bitssæt, bitsskruetrækker, bitsholder, hammerborsæt, metalbor, træbor, magnettopsæt, værktøjstasker, skærende værktøjer og fugepistoler til poser, men også rengøringsprodukter som renseservietter, udstyr til skurvognen og meget mere, der tilsammen tæller over 1000 produkter. Alt udført i høj kvalitet med årelang holdbarhed. 

På hylderne finder du også HSS borsæt, sikkerhedsprodukter som LED arbejdslamper og håndlygter, men også 3D streglasere, så dit arbejdsområde bliver tydeligt markeret op. Kort sagt er der produkter til næsten alle behov.

Fokus på ergonomisk værktøj

Et fokusområde for Stroxx er at udvikle værktøj der gør det nemt og let at udføre de daglige opgaver. I sortimentet finder du derfor ergonomisk optimeret værktøj,  bl.a. Stroxx hæftehammer Ergo 6-10mm Type 140 der vejer 28% mindre og med et special vinklet hoved, der gør, at du sparer 15% af dine kræfter ved brug. Vi kan også nævne Stroxx Hæftepistol Ergo 6-14mm Type 140, der i kraft af pistolens unikke design, bruger 38% mindre kraft end en normal pistol. De ergonomisk optimerede værktøjer kræver mindre af kroppen og belaster den dermed mindst muligt. 

Værktøj med flere funktioner

Stroxx sigter efter at lave værktøj med flere funktioner som eksempelvis Stroxx Speed vinkel 175mm, et værktøj der bruges til tagarbejde. Det gør opmålingen hurtig og præcis og kan bruges som anslag til skæring af lægter og spær. 

En god hjælp i hverdagen er også Stroxx Viking Arm - et alsidigt løfteværktøj der kan mere end bare at løfte. 

Hos Carl Ras brænder vi for at hjælpe dig med at finde det værktøj og udstyr du har brug for. Stroxx er et godt bud på en lang række produkter i høj kvalitet og til en rimelig pris. Kom ind i en af Carl Ras butikkerne eller køb dine Stroxx produkter online. I vores mange butikker landet over står vi klar til at hjælpe dig med lige netop den udfordring, du står med.