brand logo

Tente – Better mobility. Better life

Tente er et tysk brand, der siden 1923 har udviklet intelligente mobilitetsløsninger med et ønske om at forbedre menneskers liv og arbejdsmiljø. Mobilitet berører alt fra fremskrift og bevægelse til fleksibilitet som præger vores liv og udvikling hverdag. Netop derfor arbejder Tente på at forbedre mobiliteten med banebrydende hjul og kompromisløse kvalitetskrav. Med hjulene fra Tente sættes der nye standarder for design, holdbarhed og miljøvenlighed, gennem deres fokus på innovation og produktkvalitet.

Mangfoldighed sat i system: hjul fra Tente

Når man skal vælge hjul, er noget af det vigtigste, at de har en sikker drift og optimal ydeevne. Netop dette er Tente specialister i, så du altid kan finde præcis de hjul du står og mangler. Alle produktserier fra Tente er kendetegnet af bestemte kriterier, så der er fokus på høje krav til design, et specielt anvendelsesområde eller en belastningsevne ud over det sædvanlige.

Apparathjul

Hvis du skal bruge hjul til mindre vogne eller andet uden for stor belastning, så bør du tage et kig på apparathjulene fra Tente. I udvalget af apparathjul finder du både drejelige og faste hjul, så du kan finde dem, der passer til lige netop dit behov. Apparathjul er karakteriseret ved at være meget robuste i omgivelser med skadelige omgivelser, så de kan klare lidt af hvert.

Transporthjul

Hvis du derimod skal bruge hjul til transportvogne, ladvogne eller lignende, så kan du tage et kig på udvalget af transporthjul fra Tente. Her finder du nemlig hjul, der kan tåle en belastning på helt op til 275 kg.

Møbelhjul

Møbelhjul bliver både brugt i hjemmet og på kontoret og skal opfylde forskellige krav f.eks. afhængigt af det underlag, hjulene skal anvendes på. Der kan også være krav til, hvilke retninger hjulene skal kunne bevæge sig i og om der skal være en bremse på eller ikke. Møbelhjulene fra Tente findes i forskellige størrelser og med forskellige bæreevner, så du kan finde præcis de hjul, du mangler

Vi glæder os til at se dig i Carl Ras!

Hos Carl Ras er vi specialister i værktøj og udstyr til den professionelle håndværker, og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber det dyreste udstyr, men at du køber det rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.