brand logo

TJEP

TJEP blev grundlagt i 1964 i Sunds, med et enkelt fokus på at automatisere befæstelsesprocessen. I samme år introducerede TJEP sit første produkt, den første TJEP-pistol. Siden da har de udvidet sortimentet, der i dag består af mere end 70 forskellige modeller. Dermed har TJEP Danmarks bredeste pistolprogram. I sortimentet finder du både trykluft og gasdrevne søm-, klamme-, stifte- og dykkerpistoler.

TJEP - With you all the way!

TJEP har fokus på de professionelle brugere. De er specialister indenfor deres felt, og arbejder hele tiden på at udvikle kvalitetsprodukter i samarbejde med brugerne, så de sikrer, at brugerne er et skridt foran konkurrenterne. Samarbejdet mellem brandet og brugerne gør også, at TJEP har en forståelse for slutbrugernes daglige udfordringer.

Nyeste generation af støjsvage kompressorer

TJEP Silent-serien udbyder et bredt udvalg af støjsvage kompressorer, der gør det muligt at starte arbejdsdagen tidligere eller slutte den senere, da støjniveauet i langt mindre grad er til gene for naboer. Kompressorerne medvirker også til et bedre arbejdsmiljø, da risikoen for gener som hovedpine og træthed minimeres væsentligt i forhold til en konventionel kompressor.

Terrassebygning med TJEP

Med løsningen TJEP QUICK-FAST® undgår du sorte ringe, revner og vandfælder omkring søm og skruer på træterrassen. Montering med løsningen er hurtig og nem og efterlader en glat overflade uden synlige brud på overfladen. Velegner og anbefales kun til bløde træsorter. 

TJEP Bindemaskiner øger din effektivitet

Montering af gulvvarme og binding af armeringsjern bliver op til fem gange hurtigere med en bindemaskine i forhold til manuelle bindinger. Med de populære bindemaskiner fra TJEP opnår du ergonomiske og sikre arbejdsstillinger, for eksempel ved lægning af gulvvarmeslanger. TJEP ULTRA GRIP er 3. generation af bindemaskiner fra TJEP og en videreudvikling af de populære XP-bindemaskiner. Udviklingen af den nye generation medfører:

  • Et nyudviklet næse- og håndtagsdesign der giver nemmere adgang til emnet.
  • Et kraftfuldt 18V 4Ah Li-ion slide-in batteri der sikrer lang driftstid.
  • Børsteløse motorer der sikrer hurtig og effektiv eksekvering af bindingerne, og med kun 0,6 til 0,8 sekund pr. binding, øger du din effektivitet på jobbet.
  • Stramme og ensartede bindinger, der sikrer, at du kan udføre jobbet uden forstyrrelser.

High Pressure serien fra TJEP

TJEP High Pressure er først og fremmest effektive værktøjer, der med den kompakte størrelse gør arbejdet lettere og samtidig medvirker til et bedre arbejdsmiljø. TJEP High Pressure sømpistoler er kendetegnede ved den sædvanlige høje TJEP kvalitet, der sikrer håndværkeren problemfri anvendelse. TJEP High Pressure kompressorer er fremstillet af robuste komponenter for høj driftsikkerhed. TJEP High Pressure slangoprul har et quick-lock system og udskiftelig kobling. 

TJEPs brede udvalg af produktkategorier

TJEP udbyder et komplet program af fasteners, der indeholder søm, klammer, stifter og dykker til TJEP-pistoler, samt til en lang række af de mest udbredte øvrige fabrikater. TJEP udmærker sig også i produktkategorier som facade, konstruktion, tagkonstruktion og indvendigt arbejde.

Vi ses i Carl Ras!

Hos Carl Ras er vi specialister i værktøj og udstyr til den professionelle håndværker, og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber det dyreste udstyr, men at du køber det rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.