No Image

Nysgerrig på bedre løsninger

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Vores fornemmeste opgave er at udvikle medarbejdere, som tager ansvar for den indvirkning, de har på Carl Ras’ relationer og processer. Vi er i en omstillingstid, der kræver nye innovative løsninger. Det kræver engagerede og modige medarbejdere til at udvikle og implementere disse.

Vi giver vores medarbejdere rammer til at handle ansvarligt - både ud fra økonomiske, miljømæssige og sociale parametre. Vi tror på, at ved at skabe værdi for den enkelte, skaber vi værdi for omverden.

Kompetencer til branchen - vi løfter hinanden

Vi har fokus på, at alle medarbejdere har mulighed for at udvikle deres kompetencer – fagligt såvel som personligt.

Vi udvikler kompetencer til branchen. Uddanner, omskoler og videreuddanner. Inspirerer hinanden. Kun på den måde kan vi være med til at udvikle branchen. Og udvikle hinanden.

Plads til alle - vi giver os tid til hinanden

Carl Ras er en rummelig arbejdsplads. Vi har sat os for at hjælpe udsatte på arbejdsmarkedet. Øge deres trivsel og gøre deres vej ind på arbejdsmarkedet nemmere. Vi har værdier og mentalt overskud at give videre. Det er vores bidrag til at videregive noget – menneske til menneske.

Vi gør en ekstra indsats for at fastholde medarbejdere. Vi støtter medarbejdere – også i de perioder, hvor de har særlige behov.

Rettidig omhu - vi tager et ekstra skridt for hinanden

Hos Carl Ras har vi fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor alle trives. Vi værdsætter en organisationskultur med åbenhed, tryghed og hjælpsomhed. Vi prioriterer ordentlige arbejdsvilkår. Vi har fokus på motion og sundhed for at forebygge skader, sygdom og stress. Et øget fokus på sundhed er med til at styrke organisationens robusthed og medarbejdernes livsbalance.

Vi engagerer vores medarbejdere i samfundsansvar og inspirerer dem til selv at tage ansvar. Vi tror på, at engagement i et fælles anliggende har betydning for engagementet i Carl Ras. I Carl Ras er der plads til alle, der vil være med til at gøre en forskel.

No Image

Vi vil være branchens bedste arbejdsplads

Siden 2010 har vi været blandt Danmarks bedste arbejdspladser i Great Place To Work’s konkurrence. Når det er vigtigt for os at være en god arbejdsplads, er det både for medarbejdernes og kundernes skyld.