Lager

Vores centrallager, som er lokaliseret i Herlev, består af tre teams: Varemodtagelse, Forsendelse og Service og Reklamation, hvor der altid sparres på kryds og tværs, så vi sikrer, at vi servicerer vores kunder med den højeste kvalitet.

I Forsendelsen er de både ansvarlige for at plukke kundernes og butikkernes varer i korrekt emballage og sende emballagen ordentligt videre til vores pakkeafdeling, som afslutter ordren og sorterer den ud til det rigtige afsætningsområde. Derefter sørger vores forskellige chauffører for at aflevere ordren til den korrekte kunde eller butik.

No Image

Varemodtagelsen håndterer alle varer, der kommer ind på vores centrallager, hvilket drejer sig om ca. 40.000 varenumre, så er der er nok at holde styr på. Derudover er afdelingen også ansvarlig for indplacering af varer på de rette lokationer.

I Service og Reklamation håndteres vores kundereklamationer f.eks., når kunden får leveret noget forkert, forsinkede leveringer eller når varer er blevet leveret på en forkert adresse. Derudover håndteres alle servicesager, når kundens produkter går i stykker eller stopper med at virke efter hensigten.