No Image

Fokus på fremtiden   

- med rødder i fortiden

2022- og stadig "Kunden i centrum"

I dag har vi 22 butikker, en e-shop, apps til smartphone og iPad og mere end 400 engagerede medarbejdere - og vi er Danmarks 2. bedste mellemstore arbejdsplads.

Carl Rasmussen stiftede Carl Ras i 1932, og siden er der sket meget, men vores fokus er stadig det samme: vores kunder og at servicere dem, så de effektivt kan løse deres opgaver.

Hos Carl Ras fortsætter vi med den altid høje ekspertise og serviceniveau. Da vi nu har flere butikker, er det blevet nemmere for dig at handle med os – vi vil være tættere på dig, der hvor du er. Derfor åbner vi nye butikker og udvikler vores digitale løsninger. Vi er også værter ved store håndværkermesser, heriblandt Danmarks største håndværkermesse, som bliver afholdt i Brøndby hallen. 

Vores sortiment udvikler sig også til stadighed, og vi er stolte af, at det rummer mere end 150.000 varenumre, som konstant udskiftes og vokser, sammen med vores kunders behov.

Læs mere om Carl Ras' organisation og historie nedenfor - du kan også se en kort film om Carl Ras' første 85 år.

No Image

2008 - 3. generation kommer til roret

Gorm Rasmussen, Carls barnebarn overtager posten som administrerende direktør fra sin far Cai, der har stået i spidsen for Carl Ras i mere end 20 år.

Sammen med direktør Jan Holte Teller overtager Gorm Rasmussen ledelsen af Carl Ras. I 2020 træder Jimmy Drevfors også ind i direktionen. 

No Image

2007 - navneskifte og ekspansion

Carl Rasmussen Værktøj & Beslag skiftede navn og fordoblede antallet af butikker.

Året hvor Carl Rasmussen Værktøj & Beslag gennemførte to store tiltag – et navneskifte fra Carl Rasmussen Værktøj & Beslag til Carl Ras, som havde været kælenavnet blandt vores kunder i mange år.

Samtidig blev antallet af engroscentre fordoblet og omfattede nu også fire engroscentre i Jylland og på Fyn, i Aarhus, Aalborg, Holstebro og Odense. Baggrunden for udvidelsen var bl.a. at sikre en høj kendskabsgrad i markedet samt virksomhedens position som markedsspecialist indenfor værktøj og beslag.

Afdelingen i Holstebro hedder i dag Carl Ras Engros Beslag - en uovertruffen specialist i beslag, hvor en stor del af salget går til dør- og vinduesindustrien. Dette er årsagen til, at afdelingen i Holstebro er den eneste afdeling i Carl Ras med efternavnet Engros Beslag.

Læs mere om vores kompetencer inden for beslag til produktionsvirksomheder

No Image
No Image

Carl Ras A/S har hovedkontor i Herlev og 18 butikker