No Image

Adgangskontrol

- nemt at gøre det sikkert

 

Hos Carl Ras får du en af markedets stærkeste løsninger til elektronisk adgangskontrol, noget flere og flere vælger til deres bygninger.

Det er nemt at komme i gang

Vi samarbejder med et af branchens stærkest brands, Dormakaba, og med vores landsdækkende partnermodel med lokale låsesmede sikrer vi, at der er styr på projekterne fra start til slut – lige meget om det er små eller store projekter.

Uanset hvilket behov for adgangskontrol dit projekt har, om der skal bruges et system med nøglekort, nøglebrik, kodetastatur, bluetooth lås osv., så har vi den løsning til elektronisk adgangskontrol, der passer til. Og vi hjælper dig fra start til slut. I samarbejde med vores partnere hjælper vi dig med:

  • Nemt og enkelt at planlægge og installere. Vi hjælper dig med at behovsafdække i forhold til systemvalg samt giver dig overblik og indblik i det praktiske omkring montering og implementering.
  • Indblik i, hvad der kræves af drift og vedligehold af det valgte system.
  • Hvilke services, der tilbydes, når der skal fejlrettes eller justeres til, efter systemet er gået i drift.
  • Hvilke muligheder, der findes, hvis løsningen skal udvides - og vi hjælper dig med opdateringer og udvidelse af den valgte løsning.
  • Vi sikrer, at den valgte løsning opfylder krav til sikkerhed og tilgængelighed og ikke mindst, at der vælges den mest optimale løsning i forhold til pris og behov.
No Image

3 forskellige løsninger

Dormakaba er en af verdens førende indenfor sikkerhedsteknologi og adgangsløsninger af høj kvalitet. Det giver tryghed og sikrer, at løsningerne er testet, og teknologien er opdateret og fremtidssikret. Vi hjælper dig selvfølgelig med at finde den, der passer til dit behov.

Evolo Smart

”Stand-alone” løsning, der er perfekt til små løsninger som parcelhuse, sommerhuse, småerhverv og byggepladser/skurvogne. Overskuelig app-baseret platform og utrolig nem at konfigurere og vedligeholde via smartphone.

Læs mere om Evolo Smart

Evolo

Traditionelt off-line ADK-system, hvor der også kan installeres wireless online-produkter til en ”semi-online” løsning. Konfiguration og daglig administration sker via PC på intuitiv og overskuelig platform. Kan tilpasses til løsning i alle størrelser, lige fra få til mange døre og brugere. God løsning til fx skoler, plejecentre, institutioner, boligforeninger mv.

Læs mere om Evolo

Exivo

Online webbaseret ADK-system, som styres via en Cloud-løsning. Systemet er velegnet til alle størrelser af løsninger, som fx alle former for liberalt erhverv, hoteller, motionscentre, kontorfællesskaber, udlejningsvirksomheder mv. Adgang fra alle webbrowsere med fuldstændig styring af alle funktioner. Suverænt god løsning til styring af gæsteadgang.

Læs mere om Exivo

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så bliver du ringet op af en vores eksperter indenfor adgangskontrol hurtigst muligt.
No Image

Alt til komplette løsninger så vel som reservedele til dit system