No Image

Råd og vejledning til bæredygtigt byggeri

Vi vil fremme bæredygtighed i byggeriet, så kom til os, når du mangler rådgivning om valg og dokumentation af produkter til at bygge bæredygtigt.

3 veje til at bygge bæredygtigt

 • Byg holdbart
  Tænk byggeprojektet som helhed både under opførslen og resten af bygningens levetid. Det minimerer det samlede ressourceforbrug.
 • Vælg materialer med omtanke
  Brug miljøvenlige materialer med længst mulig levetid, og undgå spild.
 • Genbrug og genanvend
  Sorter til genbrug og genanvendelse og forlæng materialer og værktøjs levetid. 

 

Carl Ras gør det nemmere

Vi hjælper dig med at vælge og dokumentere produkter til det bæredygtige byggeri, fordi det er en del af vores ansvar. Derfor:

 • vil vi inspirere samarbejdspartnere til en bæredygtig omstilling.
 • gør vi os umage for at være tæt på vores kunder, branchen, leverandører, organisationer mv., så vi kan rådgive og bidrage til at skabe bedre løsninger til at dække vores kunders behov nu og i fremtiden.
 • opfører vi os ordentligt og forsvarligt, fordi det er essensen af Carl Ras og den måde, vi driver forretning på - vi gør os umage for at minimere vores negative aftryk på miljøet.
No Image

Miljøcertificerede varer

Her på carl-ras.dk har vi gjort det nemt for dig at se, hvilke varer der er har en certificering.

No Image

Nybyggeri i Helsingør har Danmarks laveste CO2-aftryk

Entreprenørvirksomheden Canbyg arbejder med at tænke klimavenligt i alle facetter af byggeprocessen. Det er lykkes på nybyggeriet af Snoezelhuset i Helsingør Kommune, der sidste år blev kåret til ’Året Byggeri 2022’.