Skrue- & Boremaskiner

Her finder du vores store udvalg af skrue- & boremaskiner til ethvert formål! I vores sortiment indenfor skrue- & boremaskiner har vi det meste, men finder du ikke præcis, hvad du mangler – så skaffer vi det fra en af vores mere end 570 faste leverandører.

315Varer

Forrige

Side 1 af 10

Næste

Sorter efter

Kæmpe udvalg af skrue- og boremaskiner til ethvert behov

Boremaskiner og skruemaskiner er i manges perception to sider af den samme sag. Og det er da også rigtigt, at deciderede bore-/skruemaskiner er enormt udbredt, da de giver rigtig god mening i det daglige – men en boremaskine og en skruemaskine er ikke nødvendigvis det samme, og der findes et væld af forskellige bore- og skruemaskiner.

Bore-/skruemaskinen er et must-have!

En bore-/skruemaskine er manges umiddelbare første indskydelse, når snakken falder på akku værktøj, og det er sågar en bore-/skruemaskine, vi har valgt som ikon for hele vores overliggende kategori med værktøj. Disse maskiner er letgenkendelige, nemme at forstå, og selv den allernyeste af nybegyndere ved, hvad en skrue-/boremaskine er. De er med stor sandsynlighed, det mest udbredte og kendte power-tool i verden.

Skrue-/boremaskiner er et must-have, fordi de er meget alsidige. Naturligvis findes der variationer af de klassiske skrue-/boremaskiner, som tjener mere specifikke formål – dem dykker vi ned i længere nede – men som en allround maskine, er en god skrue-/boremaskine genial og uundværlig, hvad enten du er professionel håndværker eller almindelig gør-det-selv entusiast.  

En ”almindelig” bore-/skruemaskine er som udgangspunkt ideel til at bore og skrue med – det siger sig selv. Og ja, det er den helt bestemt, men (især når det gælder boring) det er ikke uvæsentligt, hvilket materiale, du har med at gøre. Hårde materialer som murværk, beton etc. er nemlig noget af en mundfuld for en almindelig bore-/skruemaskine. Her skal du have fat i en slagboremaskine (eller måske endda en borehammer).

Slagboremaskiner

En slagboremaskine eller en slagskruemaskine adskiller sig fra de ”almindelige” artsfæller ved det, at de kan slå. I praksis betyder det, at hvor en almindelig bore-/skruemaskine drejer borepatronen med en given kraft, så slår slagboremaskinen sin borepatron rundt. Det gør dem brugbare i hårdere materialer, da det her ofte er umuligt ”bare” at dreje sig igennem. Naturligvis afhænger succesraten i høj grad også af, hvilket type bor, du anvender. Murbor er geniale til murværk, hammerbor er perfekte til beton, træbor til træ og metalbor (HSS) til metaller. Men udover at have det rette bor, er det også vigtigt, at have den rette maskine til opgaven.

Slagskruetrækker

En slagskruetrækker er slagboremaskinens pendant, men med udelt fokus på at skrue. En slagboremaskine kan langt henad vejen det samme som en slagskruetrækker, men fordi slagskruetrækkeren er specielt udviklet til at skrue, slår den slagboremaskinen i denne type opgaver. Slagskruetrækkere er især geniale til karmskruer, som er lange og kan være meget drøje at skrue på plads. I modsætning til almindelige boremaskiner, har en slagskruetrækker da heller ikke en klassisk borepatron, men derimod en fastmonteret bitsholder, så det er hurtigt og nemt at montere den rigtige bit til den konkrete opgave man står overfor.

Slagnøgler

En slagnøgle adskiller sig funktionelt ikke meget fra slagboremaskiner og slagskruetrækkere, men i modsætning til borepatron og bitsholder, har slagnøglen en holder til slagtoppe. Det er typisk ½” eller ¾”, hvilket man naturligvis skal være opmærksom på, når man skal have slagtoppe. En slagnøgle er således ideel til bolte og møtrikker f.eks. når man skal skifte hjul på bilen.

Vinkelboremaskiner

Hvis pladsen er trang, kan en vinkelboremaskine være din ven. Vinkelboremaskiner ligner måske mere en vinkelsliber, men er altså en boremaskine. De udmærker sig ved, at have et design, der tillader brug på mindre plads end en traditionel bore-/skruemaskine med klassisk pistol-design.

Skruemaskiner og skrueautomater

Hvis du nogensinde har arbejdet med gips, vil du vide, at en skrueautomat er guld værd. Arbejdet med at skrue i gipsplader går som en leg, hvis du har en skrueautomat i hånden. Mange automater har ”patronbælte”, som hurtigt fodrer automaten en ny skrue, uden at du behøver at gøre noget af det manuelle – såsom selv at holde skruerne osv.

Skal du arbejde med montage af gipsplader, er skrueautomater ikke til at komme udenom.

Bore-/skruemaskiner fra alle de kendte mærker

Hos Carl Ras finder du altid et kæmpe udvalg af bore-/skruemaskiner fra alle de kendte- og mest populære brands. Se f.eks. vores sortiment af Bosch boremaskiner her, hvor du finder alt fra små (men kraftfulde) 12V skruemaskiner og massive 18V slagboremaskiner.

Vi har også DEWALT boremaskiner, som er et utroligt populært valg blandt især tømrerne. Makita boremaskiner har vi i hobetal, og her er der rig mulighed for at få en maskine, der passer 100% til dit behov. Milwaukee boremaskiner er ligeledes at finde i vores sortiment, ligesom vi også har boremaskiner fra Festool m.fl.

Kort sagt har vi mere eller mindre alt indenfor boremaskiner og skruemaskiner, og vi hjælper dig gerne med at vælge den rette maskine, alt efter, hvad dit konkrete behov er – ikke bare her og nu, men også fremadrettet, da vi forventer at du og din bore-/skruemaskine skal følges ad i mange år.