Vinkelslibere

Her finder du vinkelslibere og alt tilbehør til disse. Se det store sortiment nedenfor.

51Varer

Forrige

Side 1 af 2

Næste

Sorter efter

Vinkelslibere og tilbehør til små og store opgaver

En vinkelsliber er nærmest uundværlig for de fleste håndværkere. Den kan bruges til rigtig mange små såvel som store opgaver. Hos Carl Ras har vi et bredt udvalg af vinkelslibere og tilbehør. Når du køber en ny vinkelsliber, er der 4 ting, du skal overveje.

 1. Hvor meget kommer du til at bruge den?
  Hvis du ved, at du skal bruge den meget og til tunge opgaver, skal du gå efter en kraftfuld model. Ellers kan du sagtens gå ned i niveau og vælge en billigere og mindre kraftfuld vinkelsliber.
 2. Hvad skal du bruge den til?
  Kig på dine arbejdsopgaver og overvej, hvad du skal bruge vinkelsliberen til. Det har stor betydning for, hvilken type vinkelsliber du skal vælge. Vinkelsliber er velegnet til slibe-, børste-, polere- og rustfjernelsesopgaver. Den er desuden genial til afgratning af sten og metal. Du kan desuden benytte vinkelsliberen til at skære metal, sten, beton og keramiske fliser.
 3. Vil du have en batteri- eller el-drevet model?
  Er du til el eller batteri? Skal maskinen være stor, er det oplagt at vælge en el-drevet vinkelsliber med ledning. Vinkelslibere bruger mange kræfter, men sådan som batteriteknologien har udviklet sig, er de nye batteridrevne maskiner ofte lige så kraftige, som elmaskinerne var for blot få år siden. Fordelen ved akku-maskinerne er, at de er langt mere alsidige og nemmere at arbejde med, fordi du ikke behøver en stor kabeltromle, hvis du arbejder mere end to meter væk fra en stikkontakt.
 4. Hvor meget vil du investere i din vinkelsliber?
  Du kan få vinkelslibere i mange prisklasser og til alle budgetter. Hvis du arbejder professionelt med værktøjet, er det dog en god idé at investere i de dyrere modeller i høj kvalitet, da de ganske enkelt i højere grad er pengene værd sammenlignet med mange af de billige modeller, du finder på markedet.