Metal bukke- & klippeværktøj

Står du og mangler metal bukke- & klippeværktøj, har vi med garanti det rette til dig her på siden. Her finder du alt, du kunne have brug for indenfor metal bukke- & klippeværktøj, og hvis vi ikke har netop det, du er på jagt efter her på siden, kan vi altid hjælpe med at skaffe det hjem til dig.

21Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Skær igennem med solidt klippeværktøj

Godt klippeværktøj skal være kompakt, have en god ergonomisk konstruktion og en lav vægt, så det er nemt for dig at håndtere klippeværktøjet selv i længere tid. Skal du fx klippe i plader i metal med forskellig tykkelse? Så er pladesaksen uundværlig. Pladesaksen bruges til lige, venstre og højre klipning og har et godt og ergonomisk greb. Nogle pladesakse har en kapacitet, der gør det muligt at klippe i meget tykke plader. Du kan både få venstre og højre kurvesnit og vridningsfrit skærearbejde med kun én udbrudt spån. Gå efter en pladesaks med en let konstruktion, så den er behagelig at bruge.

 

Find klippeværktøj hos Carl Ras

Hos Carl Ras finder du helt sikkert et klippeværktøj, der kan klare din opgave. Vi forhandler et stort udvalg af klippeværktøj fx pladesakse, pladenipler og universalsakse i forskellige prisklasser og til forskellige opgaver. Brangstrup, Edelgruppa og MOB er nogle af de brands, der står bag vores klippeværktøj – alle er producenter, der laver værktøj af høj kvalitet. Gå på opdagelse her på siden og find det klippeværktøj, der passer til dit behov. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.