Strømper

89Varer

Forrige

Side 1 af 2

Næste

Sorter efter

STEELBLUE - Strømper Work Crew sort 3-pak

STEELBLUE

63007190

Strømper Work Crew sort 3-pak Str. 38-42

Svedtransporterende Stødabsorberende...
  • Størrelse38/42
  • FarveSort
Pris Ekskl. moms
169,00 DKK /Pakke
Produktet er en skaffevare

Arbejdsstrømper, der sidder perfekt

Bløde og slidstærke arbejdsstrømper er uundværlige, når en lang arbejdsdag kalder. Der er ikke noget mere irriterende end strømper, der ikke sidder godt på foden eller ikke er polstret godt nok.

God komfort er med andre ord altafgørende, når du putter din fod ned i arbejdsstrømperne. Men hvilke krav kan man stille til et par arbejdsstrømper? Et par lækre arbejdsstrømper håndterer den fugt, dine fødder afgiver, så de ikke føles våde eller bliver kolde. Og de transporterer sved væk, så du har tørre fødder hele dagen, mens du arbejder. Har du brug for varme omkring fødderne, er det en god idé at gå efter arbejdssokker med indhold af uld. De er typisk tykkere og dermed varmere.

Find de bedste arbejdsstrømper

Arbejdsstrømper skal være mere slidstærke end et par almindelige strømper – og det er alle de arbejdsstrømper, vi fører hos Carl Ras. Uanset om du går efter en syntetisk kvalitet eller uld, har vi arbejdsstrømper, der opfylder dit behov. Vi har selvfølgelig også arbejdssko til alle typer fødder - se udvalget her.

Kig dig omkring her på siden og find de arbejdsstrømper, der passer til dit behov. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.