Jakker

1798Varer

Forrige

Side 1 af 10

Næste

Sorter efter

Carhartt - Jakke 102208

Carhartt

63001743

Jakke 102208 Black Str. 2XL

Let jakke Vind og vand afvisende Yderskal i højstyrke Codura nylon...
  • Størrelse2XL
  • FarveSort
  • KønHerre
Pris Ekskl. moms
899,00 DKK /Styk
1 stk på lager online

Arbejdsjakker til al slags vejr

Hvis du arbejder som tømrer, murer, VVS-montør eller brolægger ved du, at der er meget udendørs arbejde og gåture frem og tilbage mellem arbejdsbilen og arbejdsstedet. Her kan man nemt komme til at fryse, hvis man ikke er klædt godt på. Når temperaturen falder, og det regner og blæser, er det nødvendigt med en varm og slidstærk arbejdsjakke, man kan holde varmen i.

Hvad skal du forvente af en god arbejdsjakke?

En god arbejdsjakke skal beskytte mod kulde, regn, vind og sne. Men hvordan sikrer man sig, at den gør det? Her kommer et par fif til, hvordan du finder den perfekte arbejdsjakke, du bliver glad for.

  1. Vælg altid en arbejdsjakke, der er vandtæt, så du kan holde dig tør.
  2. Hvis du har fysisk hårdt arbejde, sveder du og afkøles hurtigt indefra. Vælg en arbejdsjakke i åndbart materiale, der transporterer fugten udad, så du kan komme af med overskydende varme, uden at blive afkølet.
  3. Find en arbejdsjakke med en god pasform, så du kan bevæge dig, og jakken ikke generer, mens du arbejder.
  4. Tjek, at jakken har de rigtige lommer og holdere, så du kan have værktøj, mobiltelefon, ID-kort og meget andet på dig. De skal helst være placeret lige dér, hvor du har brug for dem, og med lynlås, så der ikke er noget, der kan falde ud.
  5. Sørg for, at jakken er certificeret i henhold til standarden EN 343 for regnbeskyttelse og EN 342 for kuldebeskyttelse. Så ved du, at jakken er certificeret til vinterbrug.
  6. Vælg en jakke med synlighed i form at reflekser mm., så du er sikker på at blive set.

Find din arbejdsjakke hos Carl Ras

Her på siden finder du vores store udvalg af arbejdsjakker. Find den, der passer til dit behov. Du er også altid velkommen til at kontakte os og få hjælp.