Bolte, Møtrikker & Skiver

1986Varer

Forrige

Side 1 af 4

Næste

Sorter efter

Hold sammen på det hele med den rette bolt

Der findes uendeligt mange typer fastgørelseselementer, så mange, at de fleste forretninger har lange gange fyldt med bolte, møtrikker, søm, skruer og meget, meget andet til at fastgøre med. De populære bolte anvendes ofte sammen med en møtrik, når en almindelig skrue ikke er nok. Derfor er bolte og møtrikker også med til at sikre holdbarhed til dit byggeprojekt.

Flere forskellige bolte

Har du styr på, hvilken bolt du skal bruge? Hos Carl Ras har vi et bredt udvalg af forskellige bolte.

Maskinbolt

Maskinbolten er kendetegnet ved, at den har et sekskantet hoved, som passer til gaffelnøgler, stjernenøgler og toppe. Den er meget stærk og genial, hvis du skal montere træbjælker eller stållægter. Vi fører også gevindjern, dem kan du bruge til større samlinger, hvor maskinboltene ikke rækker.

Bræddebolt til trækonstruktioner

Bræddebolten skal i brug, når du skal spænde store trækonstruktioner sammen som fx træterrasser eller carporte.

Tøjsnorskrog

Tøjsnorskrogen er den bolt, du skal have fat i, når du skal sætte snore fast i et tørrestativ. Når du køber en tøjsnorskrog, medfølger både spændeskive og møtrik, så du nemt selv kan installere den.

En bolt kræver sin møtrik

En bolt er ikke meget værd uden en møtrik. Hos Carl Ras har vi et stort udvalg af møtrikker, herunder både solide låsemøtrikker og topmøtrikker med rund top. Det smarte ved låsemøtrikken er, at den består af en indvendig plastikbelægning, som udvider sig, når den strammes fast. Det betyder, at møtrikken ikke kan løsne sig, når den først er spændt fast.

Pas på dit tømrerarbejde

Bolte og møtrikker er gode at have med i værktøjskassen, når du skal samle kraftige konstruktioner. Du bør overveje, om mindre kan gøre det. De er nemlig så kraftige, at de kan ødelægge din konstruktion, hvis der er tale om finere tømrerarbejde.

Brug spændeskiver, firkantskiver og bulldogskiver

Når du skal i gang med at arbejde med bolte og møtrikker, er det en god idé at anvende spændeskiver. Med spændeskiver på begge sider af emnet kan du skåne det materiale, hvorpå du har i sigte. Det gør det muligt at lave et langt større spænd og sørger for at skåne din konstruktion for eventuelle skader på materialet ved overspænding. Når du skal spænde dine bolte og møtrikker fast, er den mest anvendte metode at anvende et topnøglesæt.

Find de rette bolte hos Carl Ras

Hos Carl Ras finder du et bredt udvalg af bolte og møtrikker til professionelle håndværkere. Gå på opdagelse her på siden og find de bolte og møtrikker, der passer til din opgave.