Stifter

33Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Stifter – de usynlige samlinger

Du skal have fat i stifter – de små søm uden hoved – hvis du skal i gang med at montere lister eller andre samlinger og ønsker en mere usynlig samling. Stifterne er nærmest usynlige, og det er nemt at spartle henover dem. Du kan også vælge stifternes ”familiemedlem”, dykkerne, der er stifter med et lille hoved. Hvis du bruger dykkerne, kan du efterfølgende undersænke dem i listen med en dyknagle og en hammer, så de dels holder listen, og så du kan så spartle og male over, hvis du ønsker det. Både stifter og dykkere er fremstillet af stål, som er el-forzinkede. Skal du bruge dem udendørs, findes de også i en rustfri version.

Sæt fart på med stift- eller dykkerpistol

Hvis du har en stift- eller dykkerpistol, går arbejdet med at holde træ og stifter præcist på plads som en leg og i højt tempo. Længden på stiften afhænger af de materialer, du skal sømme sammen. Det er vigtigt, at du vælger stifter, der passer til træet, og den type opgave, du laver, så du får et holdbart og flot resultat.  

Vi hjælper dig

Hos Carl Ras finder du et stort udvalg af stifter og dykkere - både løse i pakker og til dykker- og stiftpistoler på el eller trykluft. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.