Bordforkanter & sandlister

50Varer

Forrige

Side 1 af 2

Næste

Sorter efter

Bind gulv og vægge sammen med sandlister

Listerne er oftest det, du tænker mindst over, når du træder ind i et rum. Ikke desto mindre gør de en stor forskel. En afslutning med en sandliste er en vigtig del af et veludført arbejde; det giver rummet en lækker finish, så det ser pænt og færdigt ud.

Udenpå sandlisten sættes i nogle tilfælde en endnu mindre skureliste, som slutter helt tæt til gulvet. Ønsker du en flad overgang mellem forskellige typer gulvmaterialer, findes der overgangslister, også kaldet profilter, i stål, aluminium og messing, der skrues fast og skjuler afslutningerne diskret, uden der opstår en kant, man kan snuble over.

Montér nemt selv dine sandlister

Sandlisterne i vores sortiment er nemme at montere og kræver ikke brug af specialværktøj. De er lavet i et fleksibelt materiale, så de følger ujævnheder ved gulv og væg og er nemme at montere – de kan enten limes på eller skydes på med en stift. Nemt og hurtigt med en stiftpistol. Hvis du har brug for at korte dem af, kan du også hurtigt gøre det.

Find sandlister hos Carl Ras

Hos Carl Ras har vi et kæmpe udvalg af sandlister til mange forskellige byggeprojekter. Vi forhandler sandlister i plastmaterialer, der er hvidmalede fra fabrikken. Kontakt os endelig, hvis du har brug for personlig hjælp.