Paskvilgreb m. lås

26Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Forebyg tyveri med paskvilgreb med lås

Et låsbart paskvilgreb på terrassedøren eller dit vindue vil kunne fungere som lås., da det gør det meget sværere at bryde terrassedøren eller vinduet op. Er det eneste alternativ at smadre ruden, undlader tyven ofte at tiltvinge sig adgang til huset via denne. For smadrer tyven så stor en rude, kan det høres i hele nabolaget og tiltrækker derfor uønsket opmærksomhed til huset.

Brug et paskvilgreb med lås

Det er en god idé at sikre dine vinduer med et paskvilgreb, der kan låses med en kode eller nøgle. På den måde kan du forhindre, at tyven kan bruge vinduet som en nem flugtvej. Samtidig kan tyven ikke bare slå ruden i stykker og stikke hånden ind og åbne vinduet for at komme ind i huset. Med et låsbart paskvilgreb i vinduet bliver det meget sværere for en eventuel indbrudstyvs muligheder for bryde vinduet op, og det er derfor en nem og billig måde at sikre dit hjem yderligere.

Højre eller venstre?

Vær opmærksom på, om du skal bruge et højre- eller venstrevendt greb i forhold til vinduet eller dørens åbningsretning.

Nøgle eller kode?

Du kan finde paskvilgreb med lås, der kan aflåses med nøgle eller kode. Hvis du vælger versionen med nøgle, kan cylinderen kodes, så du kan bruge samme nøgle som andre cylindere, fx hoveddøren. Mens du selvfølgelig slipper for nøglen, hvis du vælger et greb med kodelås.

Find paskvilgreb med lås hos Carl Ras

Hos Carl Ras finder du et stort udvalg af paskvilgreb med lås. Gå på opdagelse her på siden og find de paskvilgreb med lås, der passer til de døre eller vinduer, du skal sikre. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.