Bjælkesko & Bjælkebærer

I denne sektion finder du bjælkesko og bjælkebærer i mange varianter.

66Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Bjælkesko til stor belastning

Skal du lægge strøer til et helt gulv, anlægge en træterrasse eller lave en udveksling i loftet, så der bliver plads til en trappe, så er bjælkesko en del nemmere at arbejde med end at tappe det sammen. I Carl Ras har vi et stort sortiment af bjælkesko fra blandt andet Simpson Strong-Tie.

Udvendig eller indvendig flig?

Bjælkesko fås med enten udvendige eller indvendige flige, og de har den fordel, at de kan tåle meget større belastning end almindelige vinkelbeslag, fordi de er forsynet med en bund, som tømmeret hviler på. Bjælkesko med udvendige flige er den mest almindelige og bruges typisk til at samle bjælker i samme plan. Fligene fastgøres med kamsøm eller beslagskruer – det afgøres af, hvor stor en belastning du forventer.

Bjælkesko skal passe perfekt

Det vigtigste er, at du køber bjælkesko, der passer om dit tømmer, så træet ikke kan rykke sig, og søm eller skruer arbejde sig løs. Det må ikke kunne rykke sig, og skruer eller søm må ikke kunne arbejde sig løs. 

Udsømning af bjælkesko

Vær opmærksom på, at bjælkesko har to muligheder, når det gælder udsømning. Bjælkesko kan have fuld udsømning, hvor der skal søm eller beslagskruer i alle huller. De kan også have delvis udsømning. Her må du højest anvende halvdelen af den mængde søm eller skruer, der ved fuld udsømning er angivet i brugsanvisningen.

Bjælkesko til træ og beton

Hos Carl Ras finder du bjælkesko, der er anvendelige, uanset om du skal montere bjælker på træ eller beton. Du kan købe mange bjælkesko eller købe dem enkeltvist, så du får det antal, der svarer bedst til dit behov. Uanset hvilken type bjælkesko, du vælger, kan du være sikker på, at der er tale om et produkt i en utrolig høj kvalitet.