Børnesikring

Hos Carl Ras kan du altid finde en børnesikring der passer til dit behov. Se sortimentet nedenfor.

6Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Skab tryghed med børnesikring

Hvis man har små børn i huset, er det en god ide at overveje, om ens vinduer kræver ekstra sikring. Børn er helt naturligt nysgerrige på deres omgivelser, og det er først omkring 4 års-alderen, at de får forståelsen og respekten for et vindue. En børnesikring af vinduerne giver en god tryghed, så man ikke behøver at bekymre sig.

Greb med børnesikring
Der findes flere måder at børnesikre vinduer på. Den traditionelle løsning er at vælge et greb med indbygget børnesikring. Løsningen gør det dog mere besværligt at åbne vinduet, hvilket små børn dermed vil have svært ved.

Sikringsbeslag
Du kan også børnesikre dine vinduer med sikringsbeslag. Med sikringsbeslag får du mulighed for at begrænse, hvor meget vinduet kan åbnes, og et lille barn vil ikke kunne åbne vinduet mere end beslagets rækkevidde. Et sikkerhedsbeslag hæmmer desuden indbrud, så ud over at skabe sikkerhed for børn, er de også med til at holde uønskede gæster ude.

Gode råd til at undgå faldulykker
Udover at etablere børnesikring af vinduer kan du selv gøre lidt ekstra for at hindre små børn i at falde ud ad vinduer.

  1. Tænk over, hvor du placerer dine møbler og gør vejen op til vinduet besværlig ved at flytte møbler væk fra vindueskarmen, så barnet ikke har nemt ved at nå vinduet fra en sofa eller andre møbler.
  2. Lær børnene, at de ikke må kravle op i vinduet eller sidde i vindueskarmen. Derved forhindrer du nemmere, at barnet lærer at åbne vinduet.
  3. Har du klassiske dannebrogsvinduer, bør de øverste hasper altid være lukket, da små børn har sværere ved at nå dem.

Find den rigtige løsning her
Hos Carl Ras har vi flere muligheder, når det gælder børnesikring af vinduer. Kig på vores side eller kontakt os, vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning.