Vejsalt

2Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Brøste - Vejsalt Urea 46% 25 kg.

Brøste

49000131

Vejsalt Urea 46% 25 kg.

Hvide perler til optøning af sne og is Til optøning...
  • Indhold kg25
Pris Ekskl. moms (inkl. afgift)
1.053,50 DKK /Pose
Produktet er en skaffevare

Vejsalt til frostdage

Det er ikke altid lige sjovt at rydde fortovet for sne, men det kræver lovgivningen, og hvis man ikke gør fortovet farbart, kan man få en bøde. Derfor er vejsalt ganske uundværligt på en kold frostdag. Med vejsalt kan du nemlig sikre, at det ikke bliver isglat, når du har ryddet fliserne for sne. Faktisk bliver effekten allerstørst, hvis du bruger vejsaltet sammen med grus, da det i høj grad forhindrer glatte fortove og veje. 

I vores sortiment finder du også Urea, som er en form for vejsalt til brug på byggepladser, hvor det ikke er tilladt at bruge vejsalt

 

Tip: Skab størst effekt med saltlage

Skab en endnu større effekt på de glatte veje med en saltlage, du hælder ud på vejen. Du laver saltlagen ved at opløse vejsaltet i vand. Du skal bruge 1 del vejsalt til 4 dele vand. Saltlagen virker helt ned til minus 15 grader.

 

Køb vejsalt hos Carl Ras

Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af vejsalt, der forhindrer, at folk falder på glatte fortove. Vejsalt bliver aldrig for gammelt, og derfor kan du sagtens købe store sække på 10 eller 25 kg, så du ikke løber tør foreløbig. Vi har også mindre bøtter på 2,5 eller 5 kg. Gå på opdagelse her på siden og se vores store udvalg af vejsalt. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.