Bahco topnøglesæt

Find det rette Bahco topnøglesæt her.

28Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Bahco - Topnøglesæt 3/4", 17 dele

Bahco

30012113

Topnøglesæt 3/4", 17 dele

Med indvendig sekskant, metrisk, og skraldehoved....
  • Firkant3/4"
  • Indhold17
  • KodeSLX 17
Pris Ekskl. moms
2.199,00 DKK /Styk
Produktet er en skaffevare

Bahco topnøglesæt

Er du på jagt efter det perfekte topnøglesæt i bedste kvalitet, kan det være en god idé at kigge ind hos svenske Bahco. Branchefolk elsker det – og det forstår vi godt! Bahco har siden 1862 udviklet slidstærkt værktøj til håndværkere – og deres topnøglesæt vidner i sig selv om en virksomhed, der sætter kvalitet og robusthed i højsædet.

Bahco topnøglesæt er absolut topkvalitet

Alle Bahcos topnøglesæt er lavet i højtlegeret chromevanadium stål, også kaldet værktøjsstål.

Bahco har i mange år haft tradition for at lave stål til værktøjsbranchen i meget høj kvalitet. Ved at anvende chrome og vanadium i stålet opnår man en stor styrke og god sejhed i stålet, så det holder i mange år. De sekskantede toppe i topnøglesættene er fremstillet efter et princip, som kaldes Dynamic Drive. Det bevirker, at toppene ikke belaster hjørnerne på bolten eller møtrikken, men at kraften bliver overført på siden af bolten eller møtrikken.

Hvem er Bahco?

Værktøjsproducenten Bahco kommer fra vores naboland Sverige. Du kender måske allerede den skandinaviske virksomheds karakteristiske logo – en fisk og en krog. Bahco producerer værktøj af høj kvalitet til professionelle, der forventer lidt mere af deres værktøj. De slidstærke produkter fra Bahco er alle skabt ud fra princippet om en høj grad af brugervenlighed, som sikrer ergonomisk topklasse. Godt værktøj er grundstenen i en effektiv og sikker proces – og garanterer dermed det bedste resultat.

Pas på dit værktøj

Den robuste opbevaringskasse, som værktøjet fra Bahco ligger i, gør det nemt at passe på det. Dit værktøj fra Bahco holder længere, hvis du behandler det godt.

Find dit Bahco topnøglesæt hos Carl Ras

Der er hverken sparet på kvaliteten eller brugervenligheden på Bahcos topnøglesæt. Derfor forhandler vi et stort udvalg af Bahcos topnøglesæt med toppe og topnøgler i både ¼”,3/8” og ½. I mange af topnøglesættene er der også både ringgaffelnøgler, bits, lange toppe, og bitstoppe – stort set alt, hvad man har brug for. Kig dig omkring her på siden og find det topnøglesæt, der passer til dit behov. Har du spørgsmål til Bahcos produkter eller fandt du ikke det, du søgte, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at hjælpe dig.