brand logo

Basixx - basisværktøj i god kvalitet

Basixx er vores bud på basisværktøj i god kvalitet til en fast lav pris året rundt. Serien består af professionelt værktøj, hvor der er kælet for detaljerne, og du er garanteret en høj kvalitet, på niveau med de mærkevarer du bruger dagligt. Bare til en bedre pris. Sortimentet spænder bredt fra håndværktøj til sikkerhedsprodukter og skurvognsartikler. Du finder alle BASIXX produkter i din lokale Carl Ras butik eller på nettet.

Basisværktøj til faste lave priser

Basixx er Carl Ras' eget brand og ’lillebror’ til Stroxx, en serie basisværktøj og udstyr i en kvalitet, der matcher et hvilket som helst gennemsnitligt brand på markedet. Basixx indgår i vores Blå pris koncept, her sørger vi for altid at være leveringsdygtige i basisvarer til faste lave priser, så du ikke behøver at tjekke markedet for bedre priser. Så kan du tillade dig at have alt det på lager, du bruger mest af. 

Basixx er udviklet til håndværkere af Carl Ras, og serien består af et bredt udvalg af værktøj og udstyr eks. hulsave, fugepistoler, håndsave, strips, multicutterklinger og sikkerhedsprodukter, malergrej og udstyr til skurvognen. Kort sagt, lidt af hvert.

Bredt udvalg af klinger

Med Basixx får du et bredt udvalg af klinger, bl.a. bajonet savklinger og stiksav klinger. Basixx klinger er stærkere end de fleste andre kvalitets klinger på markedet, og du får nemt og hurtigt et overblik over hvor slidt dine savklinger er blevet ved hjælp af et piktogram på klingerne. Klingerne passer til et væld af maskiner fra eksempelvis, Makita, Bosh, Festool, DeWalt, Milwaukee mfl.  

Sortimentet udvides løbende 

Vi arbejder hele tiden på at udvikle nye produkter til dig som håndværker, som hjælper dig i en travl hverdag og samtidig skåner pengepungen. Sortimentet udvides løbende, så sørg for at holde øje med nyheder fra Basixx i dit lokale Carl Ras engroscenter og på carl-ras.dk. 

Bæredygtig produktudvikling

Hos Carl Ras støtter vi den bæredygtige udvikling i produktionen af Basixx produkter, bl.a. ved at erstatte plastikemballage med pap der er nemmere at nedbryde. Samtidig genanvender vi papemballage, hvor det er muligt. Vi har et stort fokus på at blive endnu grønnere, og det vil kunne ses fremadrettet i både produkter, emballage og transportformer.

Stort udvalg hos Carl Ras

Hos Carl Ras har vi altid et stort udvalg af Basixx-produkter på hylderne, og vi brænder for at hjælpe dig med at finde det værktøj og udstyr, du har brug for. Basixx er et godt bud på en lang række produkter i god kvalitet, til en rimelig pris.

Hos Carl Ras er vi specialister i værktøj og udstyr til den professionelle håndværker og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber det dyreste udstyr, men at du køber det rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.