brand logo

CMT - værktøj til træbearbejdning

Siden 1962, hvor virksomheden startede i Italien, har CMT Orange Tools  ønsket at lave verdens bedste værktøj i den højeste kvalitet. Det er det virksomheden stiler efter - helt fra idé til færdig udførelse. I dag ligger produktionen fortsat i Italien, og CMT Orange Tools® er i hele den træarbejdende industri kendt som det førende mærke inden for værktøj til træbearbejdning.

Artikler

Kend dem på farven

Hos CMT går de meget op i materialer og det er derfor kun de bedste produktionsråmaterialer, der bruges til at producere værktøj. I design- og udviklingsprocessen bruger de en blanding af computerteknologi og praktisk erfaring for at arbejde fejlfrit hver gang og garantere lang levetid. Selve produktionsprocessen er fuldt automatiseret, helt fra drejning til lodning. Ud af denne proces kommer værktøj i høj kvalitet i den velkendte orange farve. Farven er deres varemærke og de har fra start af sigtet efter, at enhver håndværker skal vide, at orange betyder CMT og CMT betyder kvalitet.

Bredt udvalg af klinger fra CMT

Den nye serie af Chrome klinger fra CMT er udviklet til de professionelle træarbejdere, der ønsker en klinge, der sikrer høj præcision og som holder længe. Klingerne i serien er udstyret med et specielt kromlag, som både reducerer tandslid og beskytter mod korrosion og rust, der sikrer en længere levetid og præstation. I serien findes forskellige klinger til forskellig anvendelse. I sortimentet findes der blandt andet klinger, der fungerer til laminat- og spånplader og træ. Blandt de nye klinger i udvalget findes også CMT’s nye ekstra tynde rundsavklinge med mange tænder, som fungerer godt til afkortning og et fint snit.

Find præcis det produkt du mangler

I sortimentet fra CMT kan du finde adskillige produkter. Du kan blandt andet finde bor til de hårdeste opgaver. CMT har nemlig forskellige hårdmetalbor, der kan bruges til at bore i eternit, fibercement og lignende materialer.

Hvis du mangler hjælp til fræsning af overskydende proprester, så bør du tage et kig på gulvpropfræseren fra CMT. Den er lille og dermed nem at styre, du undgår flækkede propper og har en præcis fræsedybdeindstilling på ned til en tiendedel millimeter.

I udvalget kan du også finde en hulkehlfræser med diamant (PCD) fra Frezite, der bruges til at fræse gulvvarmeslanger. Den er i god kvalitet, har en lang holdbarhed og findes i to størrelser. Hulkehlfræser 9,5mm passer til fræsning af 16mm gulvarmeslanger og hulkehlfræser 11mm passer til fræsning af 20mm gulvvarmeslanger.

Vi glæder os til at se dig i Carl Ras!

Hos Carl Ras er vi specialister i værktøj og udstyr til den professionelle håndværker, og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber det dyreste udstyr, men at du køber det rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.