brand logo

Dana lim - en af skandinaviens førende i lim og spartelmasse

Dana Lim A/S er Danmarks største producent af lim, spartel- og fugemasse. Fabrikken i Køge har i mere end 90 år produceret over 400 forskellige typer af lim og fugemasser til både det professionelle- og private marked. Hos Carl Ras har vi et bredt udvalg til ethvert behov.

Dana Lim er Skandinaviens førende

Dana Lim er Skandinaviens førende lim-, fugemasse- og spartelproducent. Dana Lim udvikler og fremstiller kvalitetsløsninger med fokus på kundens behov. Der er fokus på løbende at tilpasse det omfattende produktsortiment og services til markedet, og vejen fra tanke til handling er kort.

Dana Lims forretning bygger på tre 'søjler' som de mener, skaber det mest bæredygtige og langsigtede grundlag for vækst:

Kunderne i centrum > En stærk kunde- og markedsorientering.
Produktudvikling > En højtspecialiseret produktudvikling med anvendelsesmulighederne i centrum.
Bæredygtig produktion > En rummelig, miljørigtig og samfundsansvarlig forretningsdrift.

Historien kort - Dana Lim

Dana Lim kan føre sin historie tilbage til foråret 1928. Her fik Kai Leopold Hansen idéen til en revolutionerende ny og stærk limtype. Siden da har Dana Lim gjort sit navn kendt i Danmark, resten af Skandinavien og Europa som førende producent af lime, fuge- og spartelmasser, der sætter nye standarder for funktionalitet, kvalitet og brugervenlighed.

Der var ellers intet, der pegede på, at netop Kai Hansen skulle skabe sit livsværk i limens verden. Efter sin fars død havde han hjulpet moderen som daglig bestyrer af Hotel Postgaarden i Køge. Sådan gik årene indtil der samme sted blev opført en produktion af limprodukter og således var Dana Lim'en født, og snart fulgte også den kendte gule tube, der blev et af landets mest kendte varemærker. Senere i historien skete der opkøb af virksomheder i såvel Danmark som Sverige, samt etablering af datterselskaber og salgsorganisationer i det meste af Europa, og Dana lim var ved indgangen til det nye årtusinde klar til at bringe den gode historie ud over Europas grænser. Og i dag skrives der fortsat nye kapitler i den spændende fortælling om Dana Lim, der udviklede sig fra vaskehuset til verdensmarkedet.

Mere end bare lim

I Carl Ras’ store sortiment fra Dana Lim finder du mere end blot lim som den klimavenlige og hurtigtørrende Turbo Tack 291 Montagelim. På hylderne i alle engroscentre og vores hovedlager i Herlev finder du også fugemasser i alle afskygninger bl.a. gulvfugemasse, gulvspartelmasse, interiørfuge, acryl fugemasse, Fire Guard brandfugemasse, silikoner, brandhæmmende skum, fugeskum og præcisionsskum, fugebånd, fugebund, bagstop og tilbehør samt Epoxy lim, montagelim, trælim og kontaktlim, der kan sikre at din byggeopgave udføres med de bedste materialer.

Hos Carl Ras er vi specialister i værktøj og udstyr til den professionelle håndværker og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service i vores webshhop og i vores mange butikker. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber de dyreste produkter, men at du køber de rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.