Dana Lim

Skandinaviens førende lim-, fugemasse- og spartelmærke

232Varer

Forrige

Side 1 af 5

Næste

Sorter efter

Dana Lim er Skandinaviens førende

Vi er Skandinaviens førende lim-, fugemasse- og spartelproducent. Vi udvikler og fremstiller kvalitetsløsninger med fokus på kundens behov. Vi tilpasser løbende vores omfattende produktprogram og services til markedet, og vejen fra tanke til handling er hos os altid kort.

Vores forretning bygger på tre søjler: Den stærke kunde- og markedsorientering, en højtspecialiseret produktudvikling med anvendelsesmulighederne i centrum samt en rummelig, miljørigtig og samfundsansvarlig forretningsdrift. Det, tror vi, skaber det mest bæredygtige og langsigtede grundlag for vækst – også i årene fremover.

Historien kort - Dana Lim

Dana Lim kan føre sin historie tilbage til foråret 1928. Her fik Kai Leopold Hansen idéen til en revolutionerende ny og stærk limtype. Siden da har Dana Lim gjort sit navn kendt i Danmark, resten af Skandinavien og Europa som førende producent af lime, fuge- og spartelmasser, der sætter nye standarder for funktionalitet, kvalitet og brugervenlighed.

Der var ellers intet, der pegede på, at netop Kai Hansen skulle skabe sit livsværk i limens verden. Efter sin fars død havde han hjulpet moderen som daglig bestyrer af Hotel Postgaarden i Køge. Sådan gik årene indtil der samme sted blev opført en produktion af limprodukter og således var Dana Lim'en født, og snart fulgte også den kendte gule tube, der blev et af landets mest kendte varemærker. Senere i historien skete der opkøb af virksomheder i såvel Danmark som Sverige, samt etablering af datterselskaber og salgsorganisationer i det meste af Europa, og Dana lim var ved indgangen til det nye årtusinde klar til at bringe den gode historie ud over Europas grænser. Og i dag skrives der fortsat nye kapitler i den spændende fortælling om Dana Lim, der udviklede sig fra vaskehuset til verdensmarkedet.

Mere end bare lim

I Carl Ras’ store sortiment finder du mere end blot lim fra Dana Lim.

På hylderne i alle butikker og vores hovedlager i Herlev finder du udover et stort udvalg af limprodukter også fugemasser i alle afskygninger bl.a. gulvfugemasse, gulvspartelmasse, interiørfuge, acryl fugemasse, Fire Guard brandfugemasse, silikoner, brandhæmmende skum, fugeskum og præcisionsskum, fugebånd, fugebund, bagstop og tilbehør samt Epoxy lim, montagelim, trælim og kontaktlim, der kan sikre at din byggeopgave udføres med det bedste materialer. Og Carl Ras er din bedste rådgiver, så spørg Carl Ras til råds og værd sikker på at du får det rette med hjem til dine kunder.