brand logo

Dormakaba - adgangskontrol

Dormakaba har over 150 års erfaring indenfor sikker og fleksibel adgang til bygninger og lokaler. Dormakaba har millioner af produkter og løsninger installeret over hele verden - fra trykknapper og dørlukkere til meget komplekse, netværksadgangsløsninger med adgang via smartphone. Hos Carl Ras fører vi et stort udvalg af det brede sortiment, så du er sikker på at finde den bedste løsning, der passer til dit projekt.

Artikler

Dormakaba - stærk adgangskontrol

Dormakaba har nogle af DK's stærkeste løsninger indenfor adgangskontrol. De står for innovative, pålidelige og sikre adgangsløsninger til bygninger og værelser. Deres produkter anvendes overalt i verden lige fra hoteller og private hjem til butikker og lufthavne.

Carl Ras er din leverandør af Dormakabas sortiment

I sortimentet af Dormakaba finder du bl.a. et stort udvalg i dørbeslag, dørautomatik, elektronisk adgang og data, låsesystemer og pengeskabslåse. Vi fører også Dormakaba dørlukkere herunder de velkendte modeller: TS59 og TS93, der fås i et væld af udførsler. Dormakaba er også garant for alt i dørholdere, dørmagneter, dørlukkerarme, dørlukkerhuse, endekapper, fastholder, fladplader, glideskinner samt de beslag og det tilbehør, du har brug for, for at kunne udføre en komplet dørløsning. Du kan selvfølgelig også finde Dormakaba dørpumper i sortimentet.

3 stærke adgangsløsninger

I samarbejde med vores partnere hjælper Carl Ras dig hele vejen fra A-Z med at finde de rigtige løsninger til dine behov. Dormakaba har 3 smarte adgangsløsninger der spænder over forskellige teknologier og brugerbehov.

Evolo Smart
”Stand-alone” ADK-løsning, der er egnet til mindre løsninger som parcelhuse og byggepladser/skurvogne.
Læs mere om Evolo Smart

Evolo
Traditionelt off-line ADK-system, men med installering af wireless online-produkter også kan bruges som en ”semi-online” løsning. God løsning til fx skoler og boligforeninger mv.
Læs mere om Evolo

Exivo
Online webbaseret ADK-system, som styres via en Cloud-løsning. Systemet kan bruges til alle størrelser af løsninger.
Læs mere om Exivo

 

Tillid er altafgørende

Dormakaba har mere end 16.000 ansatte, og det er virksomhedens mål at være en langsigtet partner for alle der vælger at bruge deres løsninger. Det handler om tillid. Dormakaba udvikler sømløse adgangsløsninger og -tjenester, der ikke blot gør bygningerne klogere og sikrere, men også giver brugeren følelsen af ​​at være i gode hænder til enhver tid.

Vi hjælper dig på vej

Hos Carl Ras er vi specialister i værktøj og udstyr til den professionelle håndværker og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber det dyreste udstyr, men at du køber det rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.