brand logo

Festool - passion for værktøj

Værktøj fra tyske Festool er gennemsyret af passion, kvalitet og perfektion. I mere end 90 år har Festool været blandt de mest eftertragtede producenter af professionelt el- og akku værktøj, og er især populær hos tømrere og snedkere, for hvem kun det bedste er godt nok.

Artikler

Danmarks bedste Festool oplevelse

I otte af vores butikker har vi udvalgt et korps af Carl Ras medarbejdere, der i tæt samarbejde med Festool uddannes til specialister på Festool sortimentet. 

Stort Festool Center med kæmpe udvalg

Kom ind og besøg et af Danmarks største Festool Centre i vores Herlev-butik, hvor du kan se og mærke værktøj, maskiner, tilbehør og det mere komplicerede grej til de komplekse opgaver. Med centeret kan vores Festool specialister tilbyde kompetent rådgivning i det brede sortiment, der spænder over 1000 varenumre. Vores specialister kan med stor sandsynlighed hjælpe dig med lige netop dit behov for det rette kvalitetsudstyr til de forskellige opgaver.

Festool - passion for førsteklasses el- og akku værktøj

Værktøj fra tyske Festool er gennemsyret af passion, kvalitet og perfektion. I mere end 90 år har Festool været blandt de mest eftertragtede producenter af professionelt el- og akku værktøj, og er især populær hos tømrer og snedkere, for hvem kun det bedste er godt nok. Med Festool får du mere end bare et kendt brand. Du får værktøj, der er en feinschmecker værdig og som vil give dig de absolut bedste forudsætninger for at klare en selv de mest krævende opgaver.

Festool har ikke altid heddet Festool. Faktisk var det først i år 2000, at dette navn så dagens lys. Oprindeligt var navnet ”Fezer & Stoll”, som var de to stifteres respektive efternavne, men kort tid herefter blev dette forkortet til ”Festo”, og i starten af det nye årtusinde blev navnet altså ændret til ”Festool”.

Men selvom firmaet har haft flere forskellige navne, har der aldrig været mere end én mission, nemlig at producere førsteklasses værktøj og tilbehør til professionelle håndværkere, og det må man sige at de har haft succes med. Festool tænker altid systematisk og ned til mindste detalje. Deres brand står for innovation og har mere end 350 forskellige patenter, og har vundet mere end 80 priser for deres produkter og virksomhed.

Således er Festool et godt eksempel på, hvordan tysk kvalitet, præcision og sans for detaljer har sat mange nye standarder for håndværkere gennem tiderne.

Festool dyksav – en favorit blandt fagfolk

Der er ingen tvivl om, at Festool er et populært brand blandt professionelle håndværkere. Specielt tømrer og snedkere har et særligt ømt punkt for værktøj fra Festool, fordi det ganske enkelt er af en helt exceptionel kvalitet og gør deres arbejde nemmere. Et område, hvor Festool især brillerer, er når det gælder deres dyksave. En Festool dyksav er ganske enkelt i en liga helt for sig selv. Med et fuldstændig millimeterpræcist snit, kan en Festool dyksav hurtigt vise sig som en ægte makker på de mest krævende opgaver. Især TS 55R bliver fremhævet for sin meget præcise dybde- og vinkelindstilling med underskæringsfunktion og FASTFIX, der giver nemt klingeskift.

HKC55 – gør dit liv lettere

En nyere tilføjelse til Festools sortiment er HKC 55’eren, der findes både med ledning og batteri. Det er en rundsav med dyk- og kap-/gering-funktion, så du kan spare en sav og får mindre at slæbe på. Den låser på dykket, så du ikke skal holde den nede, men kan koncentrere dig om at skære. Den fungerer som en helt almindelig rundsav og kører selvfølgelig på din Festool-føringsskinne.

Festool har selvfølgelig også et bredt udvalg af andre save, akku eller med ledning, herunder stiksave, egnet til forskellige opgaver, om du er snedker eller tømrer. Også afkorter-/geringsave, bordrundsave, isoleringssave og sværdsav finder du i Festools og Carl Ras’ sortiment.

Festool har el-værktøj og værktøj på batteri

Festool leverer et bredt udvalg af pudsemaskiner; høvle, rystepudser, duplexsliber, trekantsliber, excentersliber, rotexsliber, polermaskine, båndpudser og langhalssliber – måske bedre kendt som en girafsliber eller bare giraf blandt professionelle håndværkere. Der findes akku versioner af excentersliber, rystepudser, og trekantsliber fra Festool. Med en pudsemaskine fra Festool kommer du ikke til at gå ned på udstyr – Festool leverer et ekstremt bredt udvalg af tilbehør til deres maskiner. Heriblandt såle, filtre og mange forskellige skiver.

Kæmpe udvalg i Festool tilbehør

Udvalget af tilbehør til savene spænder utrolig bredt, hvilket viser, hvor gennemarbejdet Festools systemtankegang er. Hos Carl Ras finder du et stort udvalg af tilbehør, bl.a. føringsskinner, parallelanslag, notanordning, vendeplatter, tilbehørssæt, forlængerstykker, anslag, arbejdsstationer, smigvinkel og savklinger til ethvert materiale

Støvsugere og cyklon

Festool fremstiller også maskiner, der letter rengøringen og bidrager til et godt arbejdsmiljø; både cykloner, men også støvsugere, der er L-, M- eller H-klassificerede. De fleste af støvsugerne kan via bluetooth tilsluttes dit andet værktøj, så de tænder eller slukker sammen med det – og du slipper for at skulle tænde/slukke støvsugeren manuelt. Dertil får du også et bredt udvalg af bl.a. filtre og slanger.

Flot finish med Festool

Dine projekter shiner, hvis du bruger en Festool overfræser, domino samlingsfræser, kantlimemaskine og/eller kantfræser, der selvfølgelig findes masser af tilbehør til, såsom fræseslæde, klinger, tilbehørssæt, såler, skabeloner og cirkelanslag.

Festool har derudover mange flere produkter i sortimentet, heriblandt: multicutter, diamantskæremaskine, betonsliber, røreværk, facadefræser, arbejdslamper, tapetfjerner, radioer, også med DAB, og al tilbehøret.

Du kan selvfølgelig også bore og skrue med Festool

Festool byder på højtydende bore-/og skruemaskiner, akku eller på ledning, med eller uden slag. Dertil finder du mange forskellige forsatser, patroner, dybdestop mv. Carl Ras sælger også borehamre og skrueautomater fra Festool.

Kæmpe udvalg fra Festool hos Carl Ras

Hos Carl Ras finder du altid et kæmpe udvalg af Festool produkter. Vi er specialister i værktøj og udstyr til den professionelle håndværker og vi brænder for at give vores kunder den allerbedste service. For os er det ikke et spørgsmål om, at du køber det dyreste udstyr, men at du køber det rigtige! I vores mange butikker landet over, står vi klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning – uanset hvad dit behov måtte være og uanset hvilken konkret opgave, du står overfor.